Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás híradó

Felemás hétvégét zártak csapataink a hétvégi korosztályos összecsapásokon. U19-es csapatunk hazai pályán a Vasas ellen szenvedett vereséget, az U15-ösök szintén hazai környezetben fogadták a MOL Fehérvár csapatát, akik itthon tartották a három pontot, az egy évvel fiatalabbak is a fehérvári csapatott látták vendégül, akiknek egy pontot sikerült begyűjteniük. A legifjabbak Pécsett, a Bozsik Tornán szerepeltek sikeresen.

Utánpótlás híradó

U19

ETO FC Győr - Vasas Kubala Akadémia 4-7 (1-3)

Győr, ETO Stadion. V.: Schweighardt. 

ETO: Kantó - Fendrik, Ignácz, Molnár, Tamás, Rébék (Horváth), Tuboly, Vitális, Hanzli, Szalka, Varga M. (Marius). Edző: Preszeller Tamás.

Gsz.: Vitális (2), Szalka, Marius.

Preszeller Tamás: - Rengeteg hibával játszottunk, és bár több alkalommal megcsillant az egyenlítés lehetősége, leginkább 5-4-es vendég vezetésnél, több ziccerünk is volt, de ezekkel nem tudtunk élni. Vèdekezèsihibáinkból adódóan nem lehetett más az eredmény

U15

ETO FC Győr - MOL Fehérvár FC 3-1 (2-0)

Győr, ETO Stadion. V.: Czinder.

ETO: Maszlavér - Selyem, Umathum, Jankovics, Csorba, Herczeg (Demkó), Gönye, Tollár, Bakó (Hancz), Szép, Schmáler (Vukk). Edző: Balogh Zoltán.

Gsz.: Bakó (2), Szép.

Balogh Zoltán - Jobbára a két tizenhatos között folyt a játék, az üres területeket kihasználva, eredményes játékkal győztünk.

U14

ETO FC Győr - MOL Fehérvár FC 1-1 (0-0)

Győr, ETO Stadion. V.: Erdélyi.

ETO: Papp - Zója-Katona, Varga M., Csorba, Garai, Árpási K., Pénzes (Szecsődi B.), Beődi, Méhes (Árpási B.), Szecsődi, Barna. Edző: Tuifel Péter.

Gsz.: Szecsődi.

Tuifel Péter: - Nagy iramú mérkőzésen a helyzetek alapján győzelmet érdemeltek volna a srácok.

U11 Kiemelt régiós Bozsik Torna, Pècs

Az ETO csapatànak tagjai: 

Rosta Kristóf, Varga Bence, Mészáros Zsombor, Bognár Álmos, Schreiber Noel, Jakabovits Sámuel, Kelemen Dominik, Vasi Zsolt, Vass Kende, Lumk-Hlagyvik János, Major Ákos. Edző: Lakatos Attila.

Lakatos Attila: - A hosszú utazástól kissé féltettem a csapatot, de szerencsére nem éreztem fáradtságot a fiúkon. A múlt heti tornához képest játékban előre léptünk, minden mérkőzésen több pozitívumot is felleltem a játékunkban, de azért előfordult, hogy csak a küzdőszellemünk segített át a mérkőzések nehézségein.

Csapatösszetartásból jelesre vizsgáztunk, így összességében, az utazás viszontagságait leszámítva, boldogan utaztunk haza!

Köszönöm a Pécsre is ellátogató szülők buzdítását, segítségét!

Ezúttal az oklevelet és a plusz csokit, váratlan megmozdulásaiért, kitűnő ritmusváltásaiért Vass Kende érdemelte ki.

 

 

 

 

 

További híreink

Király Botond: türelmesnek kell lennem!

Király Botond: türelmesnek kell lennem!

Játékosunk augusztusban, a PMFC elleni mérkőzés 10. percében szenvedett Achilles-ín szakadást, ami azonnali operációt igényelt. Boti a héten ünnepelte 26. születésnapját, rehabilitációjáról és visszatéréséről beszélgettünk.

Posztváltás kényszerűségből

Posztváltás kényszerűségből

A MOL Magyar Kupa 7. fordulójában, Soroksáron lépett pályára a WKW ETO FC Győr, ahol felforgatott csapattal, nem sikerült kiharcolni a továbbjutást, a 3-2-es hazai győzelemmel a Soroksár jutott a következő körbe.

Búcsú a kupából Soroksáron

Búcsú a kupából Soroksáron

A MOL Magyar Kupa 7. fordulójának szerdai játéknapján Soroksáron vendégszerepelt a WKW ETO FC Győr, ahol egy rosszul sikerül kezdés után a második félidőben csapatunk próbált kapaszkodni, de sajnos a mérkőzés végén többek között a hazai kapusnak köszönhetően nem sikerült egyenlíteni, így a Soroksár jutott a következő körbe.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink