Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Sok-sok helyzet gól nélkül

A Merkantil Bank Liga 9. fordulójában az ETO a dobogó legalsó fokán álló Békéscsabát fogadta. A mérkőzésen ETO helyzetek akadtak bőven, gól azonban sajnos nem született.

Sok-sok helyzet gól nélkül

WKW ETO FC Győr - Békéscsaba 1912 Előre 0-0 (0-0)

Győr, ETO Stadion. 1600 néző. V.: Ducsai (Kovács II., Mohos).

ETO FC: Gundel-Takács - Vári, Lipták, Temesvári, Kerkez, Bagi, Berki (Vitális 62'), Májer (Vashkeba 45'), Szimcso, Vankó (Márton 85'), Priskin. Vezetőedző: Csató Sándor.

Békéscsaba: Czinanó - Farkas M., Nagy S., Kitl, Lukács, Pantovics, Hursán (Mészáros 72'), Hodonicki, Bora, Bidzilya (Szabó P. 58'), Paudits (Gránicz 67'). Megbízott edző: Brlázs István Gábor.

Sárga lap: Bagi (31'), Vankó (76') illetve Bidzilya (54'), Hodonicki (86'), Mészáros (90').

Kiállítva: Priskin (89').

Csató Sándor számára különösen érdekes mérkőzést játszott szerda este a csapat, hiszen vezetőedzőnk játékosként pályafutása nagy részét a békéscsabai egyletnél töltötte, és a mai napig a gólok és a lejátszott mérkőzések számát tekintve is a gárda negyedik legeredményesebb játékosa.

A mérkőzés előtt Soós Imre ügyvezető és Horváth Cs. Attila klubigazgató köszöntötte Priskin Tamást, a századik ETO színekben lejátszott mérkőzése alkalmából.

A Békéscsaba kezdte aktívabban a meccset, a vendégek agresszívan támadtak le a győri térfélen. Negyed óra elteltével teljesen felvette az ETO a meccs ritmusát, átvette a kezdeményezést. Az első félidő legnagyobb lehetősége egy visszagurított labdát követően Berki lövése volt, ami a vendégek szerencséjére pont a kapu közepébe tartott, így Czinanó kapus ki tudta öklözni a labdát. Kisebb lehetőségek akadta a másik oldalon is, de egyik háló sem rezdült meg.

A második félidő is hasonlóan indult, mint az első játékrész, viszont negyed óra elteltével egyértelműen az ETO vette át a kezdeményezést. Bagi kezdte meg a győri tüzijátékot, a 62. percben 20 méterről leadott lövését hatalmas bravúrral tolta a kapu fölé a csabai kapus. Négy perccel később Vári érkezett egy remek beadásra, Czinanó ismét óriásit védett. Ezután sem kellett sokat várni az újabb hazai helyzetre, egy szöglet utáni kavarodás végén nehezen tudtak tisztázni a védők. A rendes játékidő letelte előtt egymást követték az események. Priskin lépett ki szépen, jól szerzett pozíciót a védőkkel szemben a tizenhatoson belül és egy hátulról menteni igyekvő lábban esett el támadónk. A játékvezető sípja néma maradt az erősen büntető gyanús szituáció után. Priskin az esetet követően reklamált a játékvezetőnek, aki azonnal kiállította. Gól nem született a mérkőzésen, így csak egy pontot sikerült szerezni.

Csató Sándor: - Az első félidőben nem úgy játszottunk, ahogy azt megbeszéltük, ettől függetlenül megvoltak a lehetőségeink. A második játékrészben a srácok mindent elkövettek, hogy a magunk javára fordítsuk a mérkőzést, megvoltak a lehetőségeink, az ellenfél kapusa szenzációsan védett, nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk győzni.

Brlázs István Gábor: - Az első félidőben megvolt a lehetőségünk, hogy megszerezzük a vezetést, de kimaradtak a helyzeteink és az utolsó passzok nem sikerültek a támadó harmadban. A második félidőre elfáradtunk, kényszerű cseréink is voltak és az ETO előtt is sok lehetőség adódott, így sokat ér a döntetlen. Szerencsére a kapusunk jól védett.

Kapcsolódó képek

További híreink

Gól a félpályáról

Gól a félpályáról

A Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 6. fordulójában Lébényben szerepelt az ETO Akadémia, ahol fiataljaink végig koncentrálva papírforma győzelmet arattak.

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

A MOL Magyar Kupa szombat esti mérkőzésén Pápán vendégszerepelt csapatunk, ahol a lényegi kérdéseket már a meccs elején eldöntötte. Különösen jól sikerült a mérkőzés Májer Milán számára, aki négy gólban is főszerepet vállalt.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Felemás hétvégét zártak csapataink a hétvégi korosztályos összecsapásokon. U19-es csapatunk hazai pályán a Vasas ellen szenvedett vereséget, az U15-ösök szintén hazai környezetben fogadták a MOL Fehérvár csapatát, akik itthon tartották a három pontot, az egy évvel fiatalabbak is a fehérvári csapatott látták vendégül, akiknek egy pontot sikerült begyűjteniük. A legifjabbak Pécsett, a Bozsik Tornán szerepeltek sikeresen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink