Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Hétközi forduló a Békéscsaba ellen

A Merkantil Bank Liga 9. fordulójában szerdán 19.00-kor az ETO az eddig veretlen Békéscsaba 1912 Előre csapatát fogadja. Csató Sándor együttese a hétvégén mutatott lendületes, magabiztos játékot szeretné megismételni hazai pályán, a cél az újabb győzelem megszerzése. Szurkolóinknak a mérkőzésről élő közvetítést biztosítunk! Hajrá ETO!

Hétközi forduló a Békéscsaba ellen

fotó: www.facebook.com/1912elore

Ellenfelünk jelenleg a tabella harmadik helyén áll, eddig veretlenül, 16 ponttal. Győzni tudtak a Szeged, az Ajka, a Dorog és a Nyíregyháza ellen, illetve döntetlent játszottak a Vasassal, a Kaposvárral, a PMFC-vel és a Soroksárral is, ezzel csupán egyetlen ponttal vannak lemaradva az éllovas DVSC-től.

A két együttes legutóbb a 2019/20-as idény őszi fordulójában találkozott egymással, a tavaszi visszavágó már nem került megrendezésre. Akkor 1-1-es döntetlen született, az ETO rögtön a legelején vezetést szerzett, de az utolsó percben a békéscsabaiak egyenlíteni tudtak.

Múlt héten Békéscsabán is edzőváltás történt, Schindler Szabolcs, aki 2019 júniusa óta irányította a csapatot, kérte szerződése közös megegyezéssel történő felbontását, és a Vasashoz szerződött. Schindler távozása óta a csapatot szakmai vezetőként Pásztor József irányítja.

A szerdai találkozót Ducsai József fogja vezetni, az asszisztensi feladatokat Kovács II. Gábor és Mohos Milán alapvonali játékvezetők látják majd el, a tartalékjátékvezető pedig Szigetvári Márk lesz.

Ami a sérülteket illeti, Király Botondra Achilles-sérülése miatt még sokáig nem számíthat vezetőedzőnk, emellett Kovács Krisztián és Fejes András játéka még kérdéses, az előbbi kisebb bokasérüléssel, az utóbbi vádlisérüléssel bajlódik, velük kapcsolatban a mai edzés után születik csak döntés. Jó hír viszont, hogy Szabados Attila már újra teljes értékű edzésmunkát tud végezni, így lassan ő is bevethető állapotba kerül. Letelt az egy mérkőzéses eltiltása Vári Barnabásnak és Vashkeba Vasylnak is, így ők holnap már Csató Sándor vezetőedző rendelkezésére állnak.

Csató Sándor vezetőedző: - A Békéscsaba ellen szeretnénk folytatni a megkezdett munkát és a győzelmeket. Nagyon szervezett, jó csapat ellen fogunk játszani, akik ebben a szezonban még nem kaptak ki, látszik, hogy nagyon jól összerakták őket nyáron, igazoltak hiányposztokra, úgyhogy most nagyon jól néznek ki. Elsősorban szeretném látni majd azt, amit Barcikán csináltunk, nagyon sokat futott a csapat, gyorsak voltunk, agresszívek voltunk a védekezésben és a kontráink nagyon jól sültek el, sokan felzárkóztak a befejezésekhez. Talán, ha a kapu előtt még higgadtabbak vagyunk, akkor még nagyobb arányú lett volna a győzelem, de nem vagyok telhetetlen, azt szeretném, hogy ez a fajta támadójáték most is megvalósuljon.

Szurkoljunk együtt minél többen az újabb győzelemért! Várunk mindenkit a stadionba!

Hajrá ETO!

Élő közvetítés: https://www.youtube.com/watch?v=W2kmw3uKQZE&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1kbgZREskLGlLV4o-7SAozc66sPO0TIOMNd2DbXnf5pdxj07pGPUtXxTc 

További híreink

Hasznos mérkőzés, hibákkal

Hasznos mérkőzés, hibákkal

Harmadik felkészülési mérkőzésén lépett pályára az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László együttese ismét egy másodosztályú csapattal találkozott, ezúttal a Tiszakécske volt az ellenfél.

Barátját gyászolja az ETO legendája-Kisalföld lapszemle
Az első felkészülési mérkőzés

Az első felkészülési mérkőzés

Első felkészülési mérkőzésére készül az NB III-ban szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink a ZTE második csapatával találkoznak, szerdán 12 órától Zalaegerszegen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink