Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Berki: gól a volt csapata ellen

Megszerezte első gólját győri színekben Berki István, aminek előző csapata, a Kazincbarcika volt az elszenvedője, emellet még egy gólpasszt is kiosztott a jól érkező Priskinnek.

Berki: gól a volt csapata ellen

A nyáron szerződtetett Berki István vasárnap előző csapata, a Kazincbarcika ellen lépett pályára, és az ETO harmadik gólját szerezve feliratkozott a győri gólszerzők népes táborába. Emellett egy szemfüles gólpasszt is kiosztott Priskin Tamásnak, egy gyorsan elvégzett szabadrúgást követően.

Berki István: - Egy plusz motivációt adott, hogy a volt csapatom ellen játszottam, ettől függetlenül minden meccs előtt ugyanúgy készülök. Természetesen örülök, hogy góllal és gólpasszal tudtam hozzájárulni egy ekkora sikerhez. Úgy goldolom, az első negyed órában sokkal jobbak voltunk ellenfelünknél, utána átment egy kissé brusztolósba a játék hátralévő része. A második félidőre úgy jöttünk ki, hogy mindenféleképp meg akarjuk nyerni a mérkőzést. Szerencsére gyorsan sikerült gólt szerezni, onnantól kezdve pedig már jött minden magától.

Gratulálunk, még sok gólt kívánunk zöld-fehérben!

További híreink

Gól a félpályáról

Gól a félpályáról

A Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 6. fordulójában Lébényben szerepelt az ETO Akadémia, ahol fiataljaink végig koncentrálva papírforma győzelmet arattak.

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

A MOL Magyar Kupa szombat esti mérkőzésén Pápán vendégszerepelt csapatunk, ahol a lényegi kérdéseket már a meccs elején eldöntötte. Különösen jól sikerült a mérkőzés Májer Milán számára, aki négy gólban is főszerepet vállalt.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Felemás hétvégét zártak csapataink a hétvégi korosztályos összecsapásokon. U19-es csapatunk hazai pályán a Vasas ellen szenvedett vereséget, az U15-ösök szintén hazai környezetben fogadták a MOL Fehérvár csapatát, akik itthon tartották a három pontot, az egy évvel fiatalabbak is a fehérvári csapatott látták vendégül, akiknek egy pontot sikerült begyűjteniük. A legifjabbak Pécsett, a Bozsik Tornán szerepeltek sikeresen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink