Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Szigorítások a létesítményben a koronavírus miatt

Utánpótlás és felnőtt játékosaink egészségét szem előtt tartva a koronavírus járványra való tekintettel szigorítások kerültek bevezetésre a létesítményen belül. Kérjük mindenki türelmét és megértését!

Szigorítások a létesítményben a koronavírus miatt

Az utóbbi napokban egyre növekvő esetszámok miatt elővigyázatosságból szigorú intézkedések kerültek bevezetésre az ETO FC Győr létesítményében. Sportzónát jelöltünk ki, ahova a belépés csak sportolóknak és stábtagoknak engedélyezett. A férfi NB II-es és női NB I-es csapatok játékosai és stábtagjai rendszeres PCR tesztelési kötelezettségnek tesznek eleget, emellett nagy figyelmet fordítunk utánpótlás-korú labdarúgóink védelmére is, ezért az alapvető járványügyi ajánlások betartása mellett (rendszeres lázmérés, kézfertőtlenítő használata) törekszünk arra, hogy minimalizáljuk a kontaktot a különböző szakágak között.

A mai naptól visszavonásig elővigyázatosságból szülők, hozzátartozók a létesítmény területére nem léphetnek, a büfét sem használhatják. A létesítmény területére kizárólag az itt dolgozók, stábtagok és játékosok léphetnek munkavégzés céljából. A szülők várakozni kizárólag a Camping pálya fedett lelátóján tudnak, ahol mobil toalett is elhelyezésre került. Játékosaink egészségének érdekében kérjük mindenki megértését, az okozott kellemetlenségekért pedig elnézést kérünk!

További híreink

Edzések és előkészületi mérkőzések futószalagon

Edzések és előkészületi mérkőzések futószalagon

Rövid pihenő után a héten már meg is kezdte a munkát a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László vezetőedző együttese a kemény edzések mellett öt felkészülési mérkőzésen lép pályára, mielőtt augusztus 1-jén megkezdi bajnoki küzdelmeket.

Doktori címmel a védelem tengelyében

Doktori címmel a védelem tengelyében

Kettő plusz egy éves szerződést kötött klubunk Fodor Ferenccel, aki Nyíregyházáról érkezik az ETO-hoz. A harminc éves, pécsi születésű belső védő győzni jött Győrbe.

Idén is lesz Focitábor!

Idén is lesz Focitábor!

Várjuk a 7-11 éves, sportolni és focizni szerető gyerekek jelentkezését a 2021-es ETO Focitáborba! A jókedv és a mozgás garantált! További részletek cikkünkben olvashatók!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink