Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Szigorítások a létesítményben a koronavírus miatt

Utánpótlás és felnőtt játékosaink egészségét szem előtt tartva a koronavírus járványra való tekintettel szigorítások kerültek bevezetésre a létesítményen belül. Kérjük mindenki türelmét és megértését!

Szigorítások a létesítményben a koronavírus miatt

Az utóbbi napokban egyre növekvő esetszámok miatt elővigyázatosságból szigorú intézkedések kerültek bevezetésre az ETO FC Győr létesítményében. Sportzónát jelöltünk ki, ahova a belépés csak sportolóknak és stábtagoknak engedélyezett. A férfi NB II-es és női NB I-es csapatok játékosai és stábtagjai rendszeres PCR tesztelési kötelezettségnek tesznek eleget, emellett nagy figyelmet fordítunk utánpótlás-korú labdarúgóink védelmére is, ezért az alapvető járványügyi ajánlások betartása mellett (rendszeres lázmérés, kézfertőtlenítő használata) törekszünk arra, hogy minimalizáljuk a kontaktot a különböző szakágak között.

A mai naptól visszavonásig elővigyázatosságból szülők, hozzátartozók a létesítmény területére nem léphetnek, a büfét sem használhatják. A létesítmény területére kizárólag az itt dolgozók, stábtagok és játékosok léphetnek munkavégzés céljából. A szülők várakozni kizárólag a Camping pálya fedett lelátóján tudnak, ahol mobil toalett is elhelyezésre került. Játékosaink egészségének érdekében kérjük mindenki megértését, az okozott kellemetlenségekért pedig elnézést kérünk!

További híreink

Gól a félpályáról

Gól a félpályáról

A Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 6. fordulójában Lébényben szerepelt az ETO Akadémia, ahol fiataljaink végig koncentrálva papírforma győzelmet arattak.

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

A MOL Magyar Kupa szombat esti mérkőzésén Pápán vendégszerepelt csapatunk, ahol a lényegi kérdéseket már a meccs elején eldöntötte. Különösen jól sikerült a mérkőzés Májer Milán számára, aki négy gólban is főszerepet vállalt.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Felemás hétvégét zártak csapataink a hétvégi korosztályos összecsapásokon. U19-es csapatunk hazai pályán a Vasas ellen szenvedett vereséget, az U15-ösök szintén hazai környezetben fogadták a MOL Fehérvár csapatát, akik itthon tartották a három pontot, az egy évvel fiatalabbak is a fehérvári csapatott látták vendégül, akiknek egy pontot sikerült begyűjteniük. A legifjabbak Pécsett, a Bozsik Tornán szerepeltek sikeresen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink