Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás híradó

Nehéz mérkőzéseken értékes pontokat gyűjtöttek utánpótlás csapataink, az U19, az U16 és az U14-es korosztályok döntetlent játszottak, az U15-ös fiúk magabiztos győzelmet arattak a Pécs ellen, lány U14-es csapatunk is győzött a Székesfehérvár ellen, a legkisebbek pedig sikeresen szerepeltek a hétvégi Bozsik tornán. Gratulálunk csapatainknak!

Utánpótlás híradó

U19

Puskás FC - ETO FC Győr 2-2 (1-1)

Felcsút, Pancho Aréna. V.: Németh G.

ETO: Kantó - Ignácz (Lesz), Wágenhoffer, Molnár M., Tamás, Tuboly, Rébék (Karvaj), Orosz, Hanzli (Marius), Szalka, Major (Kovács Z.). Edző: Preszeller Tamás.

Gsz.: Major, Orosz.

Preszeller Tamás: - Nagyiramú első félidö után, melyben egy gyors gólunk után Kantó tizenegyest hárított, majd ziccereket dolgoztunk ki, de kimaradtak és egy figyelmetlenségből gólt kaptunk. A második félidőre a csapatok a nagy meleg miatt biztonságosabb játékra törekedtek de így is estt egy-egy gól, így igazságos döntetlen született.


U17

Puskás FC - ETO FC Győr 3-1(2-0)

Felcsút, Pancho Aréna. V.: Iványi G.

ETO: Kiss - Németh (Demkó), Tullner, Csáki, Óvári, Horváth, Tóth, Kulifay (Csontos), Mitring, Mázsás, Lacza (Rubos). Edző: Takács Gábor.

Gsz.: Mázsás.

Takács Gábor: - Jó felfogásba keztük a mérkőzést, ennek ellenére egy buta hibából, tizenegyesből az ellenfél szerzett vezetést, majd közvetlen a félidő előtt növelte előnyét a Puskás. A második félidőt is jól kezdtük, jött is a szépítés,utána mindent egy lapra feltéve támadtunk, de rengeteg technikai hibát vétettünk, ezért nem jött az egyenlítés. A végén az ellenfél egy szabadrúgás góllal lezárta a mérkőzést.

U16

Puskás FC - ETO FC Győr 1-1 (1-0)

Felcsút, Pancho Aréna. V.: Varga P.

ETO FC: Csáktornyai - Kelemen, Horváth, Kulcsár, Török, Vingler, Balogh, Bánáti (Zsédely), Moharos (Balajthy), Süveges, Huszár (Bajtel). Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Huszár.

Bognár Zsolt: - Egész mérkőzésen nagyon fegyelmezetten és bátran játszottunk. Játékban felülmúltuk az ellenfelet és még a győzelemhez is közelebb álltunk. Gratulálok minden játékosomnak!

U15

ETO FC - PMFC 6-1 (3-1)

Győr, ETO Park. V.: Stenger.

ETO FC: Maszlavér - Selyem (Póczik), Umathum, Jankovics, Csorba N, Gönye, Herczeg,Tollár (Rátonyi), Bakó (Demkó), Szép (Hancz), Schmáler (Zaveczki). Edző: Balogh Zoltán.

Gsz.: Szép (4), Hancz, Tollár.

Balogh Zoltán: - Zárt, jól szervezett csapatot sikerült legyőzni kidolgozott, akciókból szerzett gólokkal.

 

U14 leány

ETO FC Győr - MOL Fehérvár FC 3-0 (1-0)

ETO: Csóti K. - Halamai I., Tóth Sz., Szilvás P., Domján Cs., Kovalter R., Büki L., Mohácsi R., Szabó P. Csere: Puskás T., Szabó K., Stankovits V., Bagó L., Krasznai Z., Borbély P., Kristofori A. Edző: Szabó Tibor.

Gsz.: Kovalter R. (2), Tóth Sz.

Szabó Tibor: - A nagy hőség ellenére, lányaink szép labdajáratásokkal próbáltak a félpályájukon abszolút védekezésre berendezkedő, ám szervezetten játszó ellenfelünk mögé kerülni. Akaratunkat megint siker koronázta, így a negyedik mérkőzésünket is megnyertük sorozatban. Minden tiszteletem a lányoké!

 

U11, kiemelt régiós Bozsik-torna
Győr, ETO-stadion.

A győri csapat tagjai:
Rosta Kristóf, Szalay Olivér, Varga Bence, Schmuck Noel, Mészáros Zsombor, Limpók Dávid, Bognár
Álmos, Schreiber Noel, Jakabovits Sámuel, Kelemen Dominik, Vasi Zsolt. Edző: Lakatos Attila

Lakatos Attila: - A korosztály teljes tavaszi Bozsik-programja a pandémia miatt elmaradt, így hosszú hónapok után tudtunk újra ilyen tornán versenyezni. Remek szervezés mellett egy nem túl magas színvonalú tornán szerepeltünk, a hosszu kihagyás érezhető volt minden csapaton. Az egész tornán kissé kapkodtunk, feleslegesen siettettük a játékot, de a góljaink közül néhany nagyon látványosra sikerült. Technikailag nem igazán, de gyorsaságban többször is ellenfeleink fölé tudtunk kerekedni. A 'türelmetlen' játékunk ellenére azért minden mérkőzesen sikerült több gólhelyzetet is kidolgoznunk. Összességében többet vártam a csapattól, legfőképp kombinatív játékban. Az oklevelet és a plusz csokit Bognár Álmos érdemelte ki kiemelkedő mezőnymunkájáért.

Eredményeink:
ETO-ZTE 1-1
ETO-Pécs 2-1
ETO-Illés Akadémia 7-0
ETO-Puskás Akadémia 1-0
ETO-Fehérvár FC 3-2

 

További híreink

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Oniugbo Maduka Marius három évvel ezelőtt egy cserediák program keretein belül érkezett Győrbe, azóta folyamatosan edzett és edzőmeccseken is pályára lépett. Júniusban betöltötte 18. születésnapját, ezért klubunknak lehetősége adódott megigényelni versenyengedélyét, amit a mai napon hagyott jóvá a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Az U16-os és az U17-es csapatunk is győzelemmel zárta a tegnapi fordulót az MTK korosztályos együttesei ellen. Szép volt fiúk!

Hétközi fordulók jönnek az utánpótlásban

Hétközi fordulók jönnek az utánpótlásban

Szerdán pótolják az U16-U17-es korosztályban elmaradt ETO-MTK bajnoki mérkőzést, valamint csütörtökön U12-U13-as csapataink is pályára lépnek az Illés Akadémia ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink