Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás híradó

Nehéz mérkőzéseken értékes pontokat gyűjtöttek utánpótlás csapataink, az U19, az U16 és az U14-es korosztályok döntetlent játszottak, az U15-ös fiúk magabiztos győzelmet arattak a Pécs ellen, lány U14-es csapatunk is győzött a Székesfehérvár ellen, a legkisebbek pedig sikeresen szerepeltek a hétvégi Bozsik tornán. Gratulálunk csapatainknak!

Utánpótlás híradó

U19

Puskás FC - ETO FC Győr 2-2 (1-1)

Felcsút, Pancho Aréna. V.: Németh G.

ETO: Kantó - Ignácz (Lesz), Wágenhoffer, Molnár M., Tamás, Tuboly, Rébék (Karvaj), Orosz, Hanzli (Marius), Szalka, Major (Kovács Z.). Edző: Preszeller Tamás.

Gsz.: Major, Orosz.

Preszeller Tamás: - Nagyiramú első félidö után, melyben egy gyors gólunk után Kantó tizenegyest hárított, majd ziccereket dolgoztunk ki, de kimaradtak és egy figyelmetlenségből gólt kaptunk. A második félidőre a csapatok a nagy meleg miatt biztonságosabb játékra törekedtek de így is estt egy-egy gól, így igazságos döntetlen született.


U17

Puskás FC - ETO FC Győr 3-1(2-0)

Felcsút, Pancho Aréna. V.: Iványi G.

ETO: Kiss - Németh (Demkó), Tullner, Csáki, Óvári, Horváth, Tóth, Kulifay (Csontos), Mitring, Mázsás, Lacza (Rubos). Edző: Takács Gábor.

Gsz.: Mázsás.

Takács Gábor: - Jó felfogásba keztük a mérkőzést, ennek ellenére egy buta hibából, tizenegyesből az ellenfél szerzett vezetést, majd közvetlen a félidő előtt növelte előnyét a Puskás. A második félidőt is jól kezdtük, jött is a szépítés,utána mindent egy lapra feltéve támadtunk, de rengeteg technikai hibát vétettünk, ezért nem jött az egyenlítés. A végén az ellenfél egy szabadrúgás góllal lezárta a mérkőzést.

U16

Puskás FC - ETO FC Győr 1-1 (1-0)

Felcsút, Pancho Aréna. V.: Varga P.

ETO FC: Csáktornyai - Kelemen, Horváth, Kulcsár, Török, Vingler, Balogh, Bánáti (Zsédely), Moharos (Balajthy), Süveges, Huszár (Bajtel). Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Huszár.

Bognár Zsolt: - Egész mérkőzésen nagyon fegyelmezetten és bátran játszottunk. Játékban felülmúltuk az ellenfelet és még a győzelemhez is közelebb álltunk. Gratulálok minden játékosomnak!

U15

ETO FC - PMFC 6-1 (3-1)

Győr, ETO Park. V.: Stenger.

ETO FC: Maszlavér - Selyem (Póczik), Umathum, Jankovics, Csorba N, Gönye, Herczeg,Tollár (Rátonyi), Bakó (Demkó), Szép (Hancz), Schmáler (Zaveczki). Edző: Balogh Zoltán.

Gsz.: Szép (4), Hancz, Tollár.

Balogh Zoltán: - Zárt, jól szervezett csapatot sikerült legyőzni kidolgozott, akciókból szerzett gólokkal.

 

U14 leány

ETO FC Győr - MOL Fehérvár FC 3-0 (1-0)

ETO: Csóti K. - Halamai I., Tóth Sz., Szilvás P., Domján Cs., Kovalter R., Büki L., Mohácsi R., Szabó P. Csere: Puskás T., Szabó K., Stankovits V., Bagó L., Krasznai Z., Borbély P., Kristofori A. Edző: Szabó Tibor.

Gsz.: Kovalter R. (2), Tóth Sz.

Szabó Tibor: - A nagy hőség ellenére, lányaink szép labdajáratásokkal próbáltak a félpályájukon abszolút védekezésre berendezkedő, ám szervezetten játszó ellenfelünk mögé kerülni. Akaratunkat megint siker koronázta, így a negyedik mérkőzésünket is megnyertük sorozatban. Minden tiszteletem a lányoké!

 

U11, kiemelt régiós Bozsik-torna
Győr, ETO-stadion.

A győri csapat tagjai:
Rosta Kristóf, Szalay Olivér, Varga Bence, Schmuck Noel, Mészáros Zsombor, Limpók Dávid, Bognár
Álmos, Schreiber Noel, Jakabovits Sámuel, Kelemen Dominik, Vasi Zsolt. Edző: Lakatos Attila

Lakatos Attila: - A korosztály teljes tavaszi Bozsik-programja a pandémia miatt elmaradt, így hosszú hónapok után tudtunk újra ilyen tornán versenyezni. Remek szervezés mellett egy nem túl magas színvonalú tornán szerepeltünk, a hosszu kihagyás érezhető volt minden csapaton. Az egész tornán kissé kapkodtunk, feleslegesen siettettük a játékot, de a góljaink közül néhany nagyon látványosra sikerült. Technikailag nem igazán, de gyorsaságban többször is ellenfeleink fölé tudtunk kerekedni. A 'türelmetlen' játékunk ellenére azért minden mérkőzesen sikerült több gólhelyzetet is kidolgoznunk. Összességében többet vártam a csapattól, legfőképp kombinatív játékban. Az oklevelet és a plusz csokit Bognár Álmos érdemelte ki kiemelkedő mezőnymunkájáért.

Eredményeink:
ETO-ZTE 1-1
ETO-Pécs 2-1
ETO-Illés Akadémia 7-0
ETO-Puskás Akadémia 1-0
ETO-Fehérvár FC 3-2

 

További híreink

Hatpontos szerda

Hatpontos szerda

Két utánpótlás mérkőzést rendeztek szerdán az ETO Parkban. Az U19-es csapat a 2. fordulóból elmaradt Honvéd, míg az U17-es gárda a 10. körből elhalasztott Paks elleni meccsét pótolta.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Hat utánpótlás korosztályunk lépett pályára az elmúlt héten, ezeken a mérkőzéseken felemás eredmények születtek. Négy győzelem mellett egy döntetlen és két vereség volt a mérleg.

Szalka duplájával ifi siker Nyíregyházán

Szalka duplájával ifi siker Nyíregyházán

U19-es csapatunk a 7. fordulóból elmaradt mérkőzését pótolta ma délelőtt Nyíregyházán, ahol magabiztos játékkal gyűjtötte be a három pontot.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink