Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Győztes bemutatkozás a felnőttek között

A vasárnapi győztesen megvívott kazincbarcikai találkozón gólpasszal debütált csapatunkban Erdei Milán, az ETO tehetsége.

Győztes bemutatkozás a felnőttek között

Szép gólpasszal mutakozott be az NB 2-es csapatban 17. születésnapja után egy nappal Erdei Milán. Kerkez beállása után, aki még mindig csak 16 esztendős, egyszerre volt pályán két nagyon fiatal tehetségünk.

Erdei Milán: - Az első félidőt kicsit langyosan kezdtük, de a csapat az elejétől kezdve egyben volt. Úgy küldtek minket páyára, hogy egymásért harcoljunk és vélemyényem szerint ez ki is jött a mérkőzés folyamán. Nagyon jó érzés volt bemutatkozni a felnőttek között, próbáltam mindent végrehajtani abból, amit tőlem kért a szakmai stáb. Az elején volt bennem egy kis izgalom, de ez az idő előrehaladtával eltűnt és véleményem szerint jól megoldottam a rám bízott feladatot.

További híreink

Csonka bízik a pozitív folytatásban

Csonka bízik a pozitív folytatásban

Túl van második bajnoki mérkőzésén is az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata, ahol hiába sikerült korán vezetést szerezni, a Szeged a második félidőben fordítani tudott, amire sajnos már nem sikerült válaszolni.

MUNKATÁRSAT KERESÜNK TAKARÍTÓ POZÍCIÓBA
Időpontváltozás: ETO FC - BFC Siófok

Időpontváltozás: ETO FC - BFC Siófok

Kedves Szurkolók! A jövő hét szerdai ETO FC - BFC Siófok bajnoki mérkőzés kezdési időpontja televíziós közvetítés miatt 19 óráról 17.45 órára módosult.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink