Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Győztes bemutatkozás a felnőttek között

A vasárnapi győztesen megvívott kazincbarcikai találkozón gólpasszal debütált csapatunkban Erdei Milán, az ETO tehetsége.

Győztes bemutatkozás a felnőttek között

Szép gólpasszal mutakozott be az NB 2-es csapatban 17. születésnapja után egy nappal Erdei Milán. Kerkez beállása után, aki még mindig csak 16 esztendős, egyszerre volt pályán két nagyon fiatal tehetségünk.

Erdei Milán: - Az első félidőt kicsit langyosan kezdtük, de a csapat az elejétől kezdve egyben volt. Úgy küldtek minket páyára, hogy egymásért harcoljunk és vélemyényem szerint ez ki is jött a mérkőzés folyamán. Nagyon jó érzés volt bemutatkozni a felnőttek között, próbáltam mindent végrehajtani abból, amit tőlem kért a szakmai stáb. Az elején volt bennem egy kis izgalom, de ez az idő előrehaladtával eltűnt és véleményem szerint jól megoldottam a rám bízott feladatot.

További híreink

Gól a félpályáról

Gól a félpályáról

A Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 6. fordulójában Lébényben szerepelt az ETO Akadémia, ahol fiataljaink végig koncentrálva papírforma győzelmet arattak.

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

A MOL Magyar Kupa szombat esti mérkőzésén Pápán vendégszerepelt csapatunk, ahol a lényegi kérdéseket már a meccs elején eldöntötte. Különösen jól sikerült a mérkőzés Májer Milán számára, aki négy gólban is főszerepet vállalt.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Felemás hétvégét zártak csapataink a hétvégi korosztályos összecsapásokon. U19-es csapatunk hazai pályán a Vasas ellen szenvedett vereséget, az U15-ösök szintén hazai környezetben fogadták a MOL Fehérvár csapatát, akik itthon tartották a három pontot, az egy évvel fiatalabbak is a fehérvári csapatott látták vendégül, akiknek egy pontot sikerült begyűjteniük. A legifjabbak Pécsett, a Bozsik Tornán szerepeltek sikeresen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink