Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Győztes bemutatkozás a felnőttek között

A vasárnapi győztesen megvívott kazincbarcikai találkozón gólpasszal debütált csapatunkban Erdei Milán, az ETO tehetsége.

Győztes bemutatkozás a felnőttek között

Szép gólpasszal mutakozott be az NB 2-es csapatban 17. születésnapja után egy nappal Erdei Milán. Kerkez beállása után, aki még mindig csak 16 esztendős, egyszerre volt pályán két nagyon fiatal tehetségünk.

Erdei Milán: - Az első félidőt kicsit langyosan kezdtük, de a csapat az elejétől kezdve egyben volt. Úgy küldtek minket páyára, hogy egymásért harcoljunk és vélemyényem szerint ez ki is jött a mérkőzés folyamán. Nagyon jó érzés volt bemutatkozni a felnőttek között, próbáltam mindent végrehajtani abból, amit tőlem kért a szakmai stáb. Az elején volt bennem egy kis izgalom, de ez az idő előrehaladtával eltűnt és véleményem szerint jól megoldottam a rám bízott feladatot.

További híreink

Priskin, Kalmár és a gyerekek

Priskin, Kalmár és a gyerekek

A napokban az U14-es és U15-ös fiataljaink Priskin Tamással és Kalmár Zsolttal találkoztak a Fehér Miklós Gimnázium egyik tantermében. A válogatott játékosok meséltek pályafutásukról, és sok jó tanáccsal látták el a jövő tehetségeit.

Döntetlen a főpróbán

Döntetlen a főpróbán

Utolsó felkészülési mérkőzését játszotta a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az élvonalbeli Kisvára ellen Priskin tizenegyes góljával még vezetett a szünetben, ám a második játékrészben a Kisvárda egy szabadrúgás után egyenlíteni tudott, így döntetlennel hangoltak a csapatok a bajnoki rajtra.

Biztató teljesítmény a főpróbán

Biztató teljesítmény a főpróbán

A bajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzését játszotta az NB III-ra készülő ETO Akadémia. A szintén harmadosztályú Pápa ellen egy jó, és nagyon hasznos mérkőzést játszottak fiataljaink, ahol a második félidei játéknak köszönhetően megérdemelten nyertek.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink