Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Jelesre vizsgázott a csapat Kazincbarcikán

A Merkantil Bank Liga 8. fordulójában gól nélküli első félidő után beindult a győri henger, magabiztosan nagy arányú győzelmet aratva. Csató Sándor vezetőedző debütálása nem is sikerülhetett volna jobban, csapata 5-0-ra győzte le a helyenként veszélyes támadásokat vezető Kazincbarcikát

Jelesre vizsgázott a csapat Kazincbarcikán

Kolorcity Kazincbarcika SC - WKW ETO FC Győr 0-5 (0-0)

Kazincbarcika, Pete András Stadion 550 néző. Vezette: Nagy N. (Varga G., Rózsa D.).

Kolorcity Kazincbarcika SC:  Horváth L. - Fótyik, Németh T. (Mitruscsák 61'), Majzik., Tóth L., Tóth B., Mikló, Toma, Bereczki., (Oldal 61') Farkas A., Kelemen (Borbély (65').

Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

WKW ETO FC Győr: Gundel-Takács - Kovács K., Lipták, Temesvári, Fejes (Kerkez 69'), Bagi, Berki, Májer (Kiss M.59'), Szimcso, Erdei (Vankó 78'), Priskin.

Vezetőedző: Csató Sándor.

Gólszerző: Priskin (49', 54'), Berki (72'), Lipták (89', 91')

Sárga lap: Toma (44'), Fótyik (47'), Horváth L. (52'), Kelemen (58') illetve Szimcsó (11'), Berki (41'), Lipták (45')

A frissen kinevezett Csató Sándor vezetőedző munkáját a héten sérülések hátráltatták, ennek ellenére magabiztosan utazott a csapat Kazincbarcikára, ahol a jó eredményben bízva léptek pályára játékosaink.

Az első negyedórában az ETO lépett fel kezdeményezőbben, a legnagyobb veszélyt Bagi 18 méterről elvégzett szabadrúgása jelentette a 10. percben, ahol a felső léc mentette meg a hazaiakat a góltól. A továbbiakban szintén Bagi nagy bedobásai jelentettek veszélyt a barcikai kapu előtt, ám ezeket nem sikerült kihasználnunk. A mérkőzés ezen időszakában több szögletet is elvégezhettünk, ám gólra egyiket sem tudtuk váltani. Húsz perc után kiegyenlítettebb lett a játék, ám komolyabb lehetőség egyik csapat előtt sem adódott. Az első játékrész utolsó perceiben a hazai csapat volt aktívabb, de Gundel-Takács kapuja ekkor sem forgott veszélyben.

A második félidő nagy iramban kezdődött, mindkét csapat próbálkozott feltörni az ellenfél védelmét. Hamar sikerült is helyzetbe kerülni, a 49. percben Priskin lépett ki a védők között, majd elegánsan lőtt a kapu bal oldalába 1-0. Kilenc perccel később ismét Priskin volt a főszereplő, egy gyorsan elvégzett szabadrúgás érkezett felé, amit a kapus fölött a hálóba emelt 2-0. Továbbra sem állt le csapatunk, Erdei gyönyörű mélységi passza után Berki juttatta a hálóba a labdát a kapufa segítégével 3-0. A 60. perctől feljavult a Kazincbarcika játéka, főként a jobb oldalról érkeztek veszélyes beadások, ám ezek vagy elkerülték a kapunkat, vagy Gundel-Takács magabiztosan szedte össze őket. Priskin nagyot küzdött az ellenfél védőivel, a nagy kedvvel játszó Kapitányunk sok kellemetlen pillanatot okozott nekik. Az elszalasztott hazai lehetőségek után, a meccs utolsó perceiben az előre húzódó Lipták előbb egy kipattanót juttatott a kapuba 4-0, majd a mérkőzés legvégén Vankó szögletét fejelte a kapuba 5-0. 

Vitelki Zoltán: – Nehéz bármit is mondani, kissé elegem van az egészből, különösen az amatőrség és az álprofizmus bosszant. Megyünk, dolgozunk tovább, de ez nagy pofon volt, ebből nehéz lesz felállni. Kevesen vagyunk, kicsi a választék, és ebből az állományból kell kihozni a maximumot.
Csató Sándor: 
– Remekül álltak a mérkőzéshez játékosaim, akik végig magabiztosak voltak. A második félidőt jól kezdtük, a vezetés birtokában még magabiztosabbak lettünk, és a hajrában akár újabb gólokat is szerezhettünk volna. Öröm volt ülni a Győr kispadján.

Csapatunk nagy arányú, lélektanilag igen fontos győzelme lökést adhat a következő mérkőzésekre.

Gratulálunk a csapatnak, így tovább! Szép volt fiúk!

További híreink

Gól a fèlpàlyàról

Gól a fèlpàlyàról

A Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 6. fordulójában Lébényben szerepelt az ETO Akadémia, ahol fiataljaink végig koncentrálva papírforma győzelmet arattak.

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

A MOL Magyar Kupa szombat esti mérkőzésén Pápán vendégszerepelt csapatunk, ahol a lényegi kérdéseket már a meccs elején eldöntötte. Különösen jól sikerült a mérkőzés Májer Milán számára, aki négy gólban is főszerepet vállalt.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Felemás hétvégét zártak csapataink a hétvégi korosztályos összecsapásokon. U19-es csapatunk hazai pályán a Vasas ellen szenvedett vereséget, az U15-ösök szintén hazai környezetben fogadták a MOL Fehérvár csapatát, akik itthon tartották a három pontot, az egy évvel fiatalabbak is a fehérvári csapatott látták vendégül, akiknek egy pontot sikerült begyűjteniük. A legifjabbak Pécsett, a Bozsik Tornán szerepeltek sikeresen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink