Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Ötödikre is ötös

A Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 5. fordulójában is ötösre vizsgázott csapatunk, hiszem a szombati matiné találkozón magabiztosan győzte le a Csorna gárdáját.

Ötödikre is ötös

ETO Akadémia - Csorna 3-0 (2-0)

Győr, 300 néző Vezette: Takács Á.

ETO Akadémia: Gyurákovics (Ruisz) - Fendrik, Pereira, Vári, Forró (Kerkez), Szabó T., Vashkeba, Múcska, Szuhodovszki (Varga M.), Farkas B. (Hauser), Márton (Vitális). Edző: Király József.

Csorna: Soós - Horváth A., Kovács Galavics, Visy D., Papp R., Füleki M. (Kristóf), Balogh Á., Szalai A. (Hanzer), Szamosi, Visy B. (Bősze), Böcskey. Edző: Ozoróczi Gábor.

Gsz.: Szuhodovszki (2), Szabó T.

Kiállítva: Vashkeba (79. p.)

Az őszi melegben a vendég csapat kezdett jobban, a 13. percben büntetőhöz is jutott, ám Böcskey mellé rúgta a tizenegyest. Ezután fölénybe került az ETO Akadémia és a 18. percben Múcska beadását követően Szuhodovszki látványos gólt lőtt közelről. 1-0 A 23. percben egy szemre is tetszetős hazai támadást követően Szabó T. lőtt a bal alsó sarokba. 2-0 A folytatásban is a hazai csapat dominált, a lelkesen játszó, ám sok szabálytalanságot elkövető vendégekkel szemben. A hajrában érett újra góllá a győri fölény, szép összjátékot követően újra Szuhodovszki volt eredményes. 3-0

A szombati matiné mérkőzésena jól kezdő Csorna ellen fokozatosan kerül fölénybe a győri együttes, amely a helyzetek alapján nagyobb különbséggel is nyerhetett volna.

Király József: - Egy jó iramú mérkőzésen az idősebb és a fiatalabb játékosok is maximálisan odatették magukat. Szép gólokat szerezve, helyzeteket kidolgozva megérdemelten nyerünk egy jó erőkből álló Csorna ellen, így dícséret illeti a csapatot.

Ozoróczi Gábor: Nulla nullás állásnál a kihagyott tizenegyes megváltoztatta a játék képét. Hiába voltunk egyenrangú ellenfelek, az ETO megnyerte a mérkőzést. Gratulálok a hazaiaknak!

További híreink

Gól a félpályáról

Gól a félpályáról

A Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 6. fordulójában Lébényben szerepelt az ETO Akadémia, ahol fiataljaink végig koncentrálva papírforma győzelmet arattak.

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

A MOL Magyar Kupa szombat esti mérkőzésén Pápán vendégszerepelt csapatunk, ahol a lényegi kérdéseket már a meccs elején eldöntötte. Különösen jól sikerült a mérkőzés Májer Milán számára, aki négy gólban is főszerepet vállalt.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Felemás hétvégét zártak csapataink a hétvégi korosztályos összecsapásokon. U19-es csapatunk hazai pályán a Vasas ellen szenvedett vereséget, az U15-ösök szintén hazai környezetben fogadták a MOL Fehérvár csapatát, akik itthon tartották a három pontot, az egy évvel fiatalabbak is a fehérvári csapatott látták vendégül, akiknek egy pontot sikerült begyűjteniük. A legifjabbak Pécsett, a Bozsik Tornán szerepeltek sikeresen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink