Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Ma lenne 85 éves Palotai Károly

Ma lenne 85 éves Palotai Károly, az ETO olimpiai bajnok labdarúgó legendája, nemzetközi labdarúgó-játékvezető és Príma díjas sportvezető. Emlékét örökké őrizzük, nyugodjon békében!

Ma lenne 85 éves Palotai Károly

Palotai Károly élete végéig aktív részese volt az ETO életének. Minden mérkőzésen a lelátóról szurkolt szeretett csapatának, minden eseményünkön részt vett, valamint az ETO Jövőjéért Alapítvány kuratóriumi tagja volt, mindig is a szíven viselte a csapat és az utánpótlás sorsát. 80. születésnapját is az ETO köreiben ünnepelte.

További híreink

Gól a félpályáról

Gól a félpályáról

A Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 6. fordulójában Lébényben szerepelt az ETO Akadémia, ahol fiataljaink végig koncentrálva papírforma győzelmet arattak.

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

A MOL Magyar Kupa szombat esti mérkőzésén Pápán vendégszerepelt csapatunk, ahol a lényegi kérdéseket már a meccs elején eldöntötte. Különösen jól sikerült a mérkőzés Májer Milán számára, aki négy gólban is főszerepet vállalt.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Felemás hétvégét zártak csapataink a hétvégi korosztályos összecsapásokon. U19-es csapatunk hazai pályán a Vasas ellen szenvedett vereséget, az U15-ösök szintén hazai környezetben fogadták a MOL Fehérvár csapatát, akik itthon tartották a három pontot, az egy évvel fiatalabbak is a fehérvári csapatott látták vendégül, akiknek egy pontot sikerült begyűjteniük. A legifjabbak Pécsett, a Bozsik Tornán szerepeltek sikeresen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink