Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Szurkolói információk a Kazincbarcika elleni mérkőzésről

Kedves Szurkolóink! Az alábbi tájékoztatást kaptuk a hazai csapattól, kérünk mindenkit, olvassa el figyelmesen! Jó szurkolást mindenkinek! Hajrá ETO!

Szurkolói információk a Kazincbarcika elleni mérkőzésről

Vasárnap szeptember 13-án a 17:00 órai kezdettel a Kazincbarcika, Akácfa u. 2. szám alatt lévő új Kolorcity Kazincbarcika SC labdarúgó arénában kerül megrendezésre a Kolorcity Kazincbarcika SC –WKW ETO FC GYŐRNB II-es labdarúgó mérkőzésre.

A rendőrség a mérkőzéssel kapcsolatban a csapatok szurkolóit az alábbiakról tájékoztatja:

A gépjárművel érkező vendégszurkolókat kérjük, hogy a Kazincbarcika, Jószerencsét út 33. szám előtt a rendőrség által felállított gyűjtőpontot vegyék igénybe, ahonnan 15.30 órától lesz folyamatos, szervezett rendőri kísérés a stadionig, illetve mérkőzés után vissza a 26-os számú főútig.

Kérjük a vendégszurkolókat, hogy vegyék igénybe a gyűjtőpontokról induló rendőrségi felvezetést, mivel csak így tudjuk részükre biztosítani a biztonságos és a megfelelő időbeni bejutást a stadionba.   

A hazai szurkolók stadionba történő bejutása a Kazincbarcika, Egressy út felől lehetséges.

A rendőrség kiemelt figyelmet fordít a szabálysértések, bűncselekmények megelőzésére, megszakítására a közrend és közbiztonság fenntartása érdekében, ezért felhívjuk a szurkolók figyelmét arra, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk.

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a sportrendezvényen a létesítménynek a nézőktől vagy a nézők meghatározott csoportjától elzárt területére jogosulatlanul belépni, ott tartózkodni, vagy e területre a sportrendezvény megtartását vagy mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bedob tilos, ilyen magatartást tanúsító személy bűncselekményt követ el.

A rendőrség kéri a szurkolókat, hogy a fenti intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel, megértésükkel támogassák.

Jegyinformációk, stadionrajz: 

A vendégjegy ára: 1300 Ft.

További híreink

Gól a félpályáról

Gól a félpályáról

A Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 6. fordulójában Lébényben szerepelt az ETO Akadémia, ahol fiataljaink végig koncentrálva papírforma győzelmet arattak.

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

A MOL Magyar Kupa szombat esti mérkőzésén Pápán vendégszerepelt csapatunk, ahol a lényegi kérdéseket már a meccs elején eldöntötte. Különösen jól sikerült a mérkőzés Májer Milán számára, aki négy gólban is főszerepet vállalt.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Felemás hétvégét zártak csapataink a hétvégi korosztályos összecsapásokon. U19-es csapatunk hazai pályán a Vasas ellen szenvedett vereséget, az U15-ösök szintén hazai környezetben fogadták a MOL Fehérvár csapatát, akik itthon tartották a három pontot, az egy évvel fiatalabbak is a fehérvári csapatott látták vendégül, akiknek egy pontot sikerült begyűjteniük. A legifjabbak Pécsett, a Bozsik Tornán szerepeltek sikeresen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink