Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás híradó

Az U16-os és az U17-es csapatunk is győzelemmel zárta a tegnapi fordulót az MTK korosztályos együttesei ellen. Szép volt fiúk!

Utánpótlás híradó

ETO FC Győr U17 - MTK U17 1-0 (1-0)

ETO: Mátyus (Kiss) - Urblik (Németh O.), Tullner, Csáki, Óvári, Horváth, Tuboly, Tóth, Mitring (Bognár), Mázsás (Rubus), Kulifay (Demkó). Edző: Takács Gábor.

Gsz.: Mázsás

Takács Gábor: - Jó csapat ellen megérdemelt győzelmet arattunk, bár egy kicsit magunknak tettük nehézzé a mérkőzést.

ETO FC Győr U16 – MTK U16 3-0 (0-0)

ETO: Csáktornyai – Kelemen (Török), Horváth, Kulcsár, Kráz (Bíró), Vingler, Balogh, Bánáti (Sós), Süveges (Balajthy), Bajtel (Moharos), Huszár. Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Huszár, Bánáti, Süveges

Bognár Zsolt: - Az első félidőben gyengén és bátortalanul játszottunk. De a csapat erejét mutatja hogy így sem tudott nagy helyzetet kialakítani az MTK igaz nekünk sem voltak nagy helyzeteink. A második félidőben végig domináltunk és sok helyzetet dolgoztunk ki amiből hármat értékesítettünk és magabiztos győzelmet aratottunk hozzá teszem teljesen megérdemelten. Gratulálok a csapatunknak a győzelemhez!

További híreink

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Nehéz mérkőzéseken értékes pontokat gyűjtöttek utánpótlás csapataink, az U19, az U16 és az U14-es korosztályok döntetlent játszottak, az U15-ös fiúk magabiztos győzelmet arattak a Pécs ellen, lány U14-es csapatunk is győzött a Székesfehérvár ellen, a legkisebbek pedig sikeresen szerepeltek a hétvégi Bozsik tornán. Gratulálunk csapatainknak!

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Oniugbo Maduka Marius három évvel ezelőtt egy cserediák program keretein belül érkezett Győrbe, azóta folyamatosan edzett és edzőmeccseken is pályára lépett. Júniusban betöltötte 18. születésnapját, ezért klubunknak lehetősége adódott megigényelni versenyengedélyét, amit a mai napon hagyott jóvá a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink