Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás híradó

Az U16-os és az U17-es csapatunk is győzelemmel zárta a tegnapi fordulót az MTK korosztályos együttesei ellen. Szép volt fiúk!

Utánpótlás híradó

ETO FC Győr U17 - MTK U17 1-0 (1-0)

ETO: Mátyus (Kiss) - Urblik (Németh O.), Tullner, Csáki, Óvári, Horváth, Tuboly, Tóth, Mitring (Bognár), Mázsás (Rubus), Kulifay (Demkó). Edző: Takács Gábor.

Gsz.: Mázsás

Takács Gábor: - Jó csapat ellen megérdemelt győzelmet arattunk, bár egy kicsit magunknak tettük nehézzé a mérkőzést.

ETO FC Győr U16 – MTK U16 3-0 (0-0)

ETO: Csáktornyai – Kelemen (Török), Horváth, Kulcsár, Kráz (Bíró), Vingler, Balogh, Bánáti (Sós), Süveges (Balajthy), Bajtel (Moharos), Huszár. Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Huszár, Bánáti, Süveges

Bognár Zsolt: - Az első félidőben gyengén és bátortalanul játszottunk. De a csapat erejét mutatja hogy így sem tudott nagy helyzetet kialakítani az MTK igaz nekünk sem voltak nagy helyzeteink. A második félidőben végig domináltunk és sok helyzetet dolgoztunk ki amiből hármat értékesítettünk és magabiztos győzelmet aratottunk hozzá teszem teljesen megérdemelten. Gratulálok a csapatunknak a győzelemhez!

További híreink

Hatpontos szerda

Hatpontos szerda

Két utánpótlás mérkőzést rendeztek szerdán az ETO Parkban. Az U19-es csapat a 2. fordulóból elmaradt Honvéd, míg az U17-es gárda a 10. körből elhalasztott Paks elleni meccsét pótolta.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Hat utánpótlás korosztályunk lépett pályára az elmúlt héten, ezeken a mérkőzéseken felemás eredmények születtek. Négy győzelem mellett egy döntetlen és két vereség volt a mérleg.

Szalka duplájával ifi siker Nyíregyházán

Szalka duplájával ifi siker Nyíregyházán

U19-es csapatunk a 7. fordulóból elmaradt mérkőzését pótolta ma délelőtt Nyíregyházán, ahol magabiztos játékkal gyűjtötte be a három pontot.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink