Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Négy győri az utánpótlás válogatottban

Az U16-os és U17-es válogatott szeptember 13-16. között edzőtáborban vesz részt, ahova négy játékosunk is meghívást kapott. A 2004-es korosztályt Tuboly Máté és Horváth Máté, a 2005-öst pedig Vingler László és Kráz Tamás képviseli klubunk részéről. Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk az edzőtáborban!

Négy győri az utánpótlás válogatottban

További híreink

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Nehéz mérkőzéseken értékes pontokat gyűjtöttek utánpótlás csapataink, az U19, az U16 és az U14-es korosztályok döntetlent játszottak, az U15-ös fiúk magabiztos győzelmet arattak a Pécs ellen, lány U14-es csapatunk is győzött a Székesfehérvár ellen, a legkisebbek pedig sikeresen szerepeltek a hétvégi Bozsik tornán. Gratulálunk csapatainknak!

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Oniugbo Maduka Marius három évvel ezelőtt egy cserediák program keretein belül érkezett Győrbe, azóta folyamatosan edzett és edzőmeccseken is pályára lépett. Júniusban betöltötte 18. születésnapját, ezért klubunknak lehetősége adódott megigényelni versenyengedélyét, amit a mai napon hagyott jóvá a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Az U16-os és az U17-es csapatunk is győzelemmel zárta a tegnapi fordulót az MTK korosztályos együttesei ellen. Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink