Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás híradó

Mind az öt pályára lépő csapatunk győzelemmel zárta a hétvégi bajnoki mérkőzéseket, a fiúknál az U12-U13 Mosonmagyaróváron nyert magabiztos játékkal, míg lány U16-U19 a Hatvan ellen aratott sikert hazai környezetben, valamint az U14-es lányok Veszprémben folytatták hibátlan szereplésüket! Gratulálunk mindenkinek!

Utánpótlás híradó

ETO FC Győr Lány U19 – FC Hatvan Lány U19 3-0 (1-0)

ETO: Bokros – Szatmári (Győri), Nagy K., Fülöp, Virág, Sali (Molnár), Gaál (Tóth S.), Süveges (Altrichter), Maráz (Szabó F.), Angyal (Kapuváry), Feketevízi (Szemeti). Edző: Süle János.

Gsz.: Feketevízi, Szemeti, Sali

Süle János: - Jól játszott a csapat, de a helyzetkihasználásunk nem volt az igazi! A három gólon kívül sok nagy lehetőség kimaradt, így az eredmény nem igazán tükrözi a két csapat közti különbséget!

 

ETO FC Győr Lány U16 – FC Hatvan Lány U16 2-0 (0-0)

ETO: Kovács L. – Tóth Sz. (Patyi), Kuntzl (Kovalter), Hécz, Halmai, Konrád, Horváth J. (Farkas), Sümeghy (Kaposi), Csáki, Máthé, Rozs. Edző: Keglovich Ferenc.

Gsz.: Rozs, Kovalter

 Veszprém FC USE Lány U14 - ETO FC GYŐR Lány U14 1-3 (0-2)

ETO: Csóti – Tóth Sz., Halmai, Szilvás, Domján, Mohácsi, Büki, Borbély, Sudár

Cserék: Szabó K., Bagó, Krasznai, Puskás, Kristofori. Edző: Szabó Tibor.

Gsz.: Borbély (2)

Szabó Tibor: - Ma ismét kiváló teljesítményt nyújtottunk egyénileg és csapatban egyaránt. Új felfedezettünk csatár poszton Borbély Petra, aki mesterhármast szerzett. Büszke vagyok a lányokra és készülünk a vasárnapi Fehérvár elleni meccsünkre.

 

MTE U13 – ETO FC Győr U13 0-2 (0-1)

ETO: Lengyel - Csizmazia, Prettenhoffer, Mészáros, Lukácsy, Algács, Molnár, Csiszár, Méhes, Pázmány, Kern

Csere: Tóth M. Havasi, Borbély, Somogyi, Járeb. Edző: Sárközi Attila.

Gsz.: Méhes, Pázmány

Sárközi Attila: - A nagyon rossz talajú pálya ellenére igyekeztek a srácok technikailag megoldani a játékhelyzeteket. Az egész meccset kontrollálni tudtuk, sok helyzetet alakítottunk ki, de sajnos a helyzetkihasználásunkon még sokat kell javítani! Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!

 

MTE U12 – ETO FC Győr U12 0-2 (0-2)

ETO: Deli – Bősze, Pécskai, Ölbei, Czuppon, Csernyi, Adi, Steszli, Kiss B.

Cserék: Makkos, Mitring, Czelter, Mészáros, Kun-Putics, Vitális, Kovács B. Edző: Bordás Csaba.

Gsz.: Bősze, Ölbei

Bordás Csaba: - Helyenként jól játszottunk, labdabirtoklásban magasan jobbak voltunk, a kapu előtt hiányzott a váratlan, az egyéniség. Masszív kis csapatot győztünk le, első meccsnek teljesen jó volt.

Gratulálunk mindenkinek!

Hajrá ETO!

 

További híreink

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Nehéz mérkőzéseken értékes pontokat gyűjtöttek utánpótlás csapataink, az U19, az U16 és az U14-es korosztályok döntetlent játszottak, az U15-ös fiúk magabiztos győzelmet arattak a Pécs ellen, lány U14-es csapatunk is győzött a Székesfehérvár ellen, a legkisebbek pedig sikeresen szerepeltek a hétvégi Bozsik tornán. Gratulálunk csapatainknak!

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Oniugbo Maduka Marius három évvel ezelőtt egy cserediák program keretein belül érkezett Győrbe, azóta folyamatosan edzett és edzőmeccseken is pályára lépett. Júniusban betöltötte 18. születésnapját, ezért klubunknak lehetősége adódott megigényelni versenyengedélyét, amit a mai napon hagyott jóvá a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Az U16-os és az U17-es csapatunk is győzelemmel zárta a tegnapi fordulót az MTK korosztályos együttesei ellen. Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink