Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Idén is élre törne az U19

Hétvégén a Debrecen otthonában kezdte meg a szereplést U19-es csapatunk, ahol húsz perc alatt kétgólos előnyre tettek szert. A hazaiaknak csak szépíteni sikerült, így 3-2-es győzelemmel térhetett haza csapatunk a bajnoki rajtról. A mérkőzést a duplázó Szalka Máté értékelte.

Idén is élre törne az U19

A 18 éves csornai születésű támadó szülővárosában kezdte a labdarúgást, majd egy féléves soproni kitérő után az MTK akadémiáján nevelkedett, ahol minden évben dobogós helyen végzett korosztályával. Az ETO-ba a téli átigazolási időszakban érkezett, majd öt meccsen pályára lépett a bajnoki címet szerző U19-es csapatunkban, ahol DVSC ellen győztes gólt szerzett.

Úgy tűnik a debreceni kaput továbbra is jól érzi a fiatal csatár, ugyanis hétvégén kétszer is betalált.

Szalka Máté: - Nagyon örülök, hogy két góllal járultam hozzá a csapat győzelméhez. Ez egy kiváló kezdés volt a csapat számára. Bízom benne, hogy így tudjuk folytatni a továbbiakban ahogyan elkezdtük. Szerintem kiegyenlített lesz a mezőny, sok jó csapat van. Egyértelműen a top három a cél, és személy szerint úgy gondolom, hogy a bajnoki címre is van esély.

Játékosunk elmondta, mi az ő szerepe a pályán, és mivel tudja segíteni a csapatjátékot.

„A támadások felépítése, a gólszerzés és csapattársaim kiszolgálása a feladatom. Erősségeimnek mondanám a gyorsaságom, a játékba történő helyzetfelismerést és az üres területekben történő jó beindulást.”

Gratulálunk és sikeres szezont kívánunk!

További híreink

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Nehéz mérkőzéseken értékes pontokat gyűjtöttek utánpótlás csapataink, az U19, az U16 és az U14-es korosztályok döntetlent játszottak, az U15-ös fiúk magabiztos győzelmet arattak a Pécs ellen, lány U14-es csapatunk is győzött a Székesfehérvár ellen, a legkisebbek pedig sikeresen szerepeltek a hétvégi Bozsik tornán. Gratulálunk csapatainknak!

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Oniugbo Maduka Marius három évvel ezelőtt egy cserediák program keretein belül érkezett Győrbe, azóta folyamatosan edzett és edzőmeccseken is pályára lépett. Júniusban betöltötte 18. születésnapját, ezért klubunknak lehetősége adódott megigényelni versenyengedélyét, amit a mai napon hagyott jóvá a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Az U16-os és az U17-es csapatunk is győzelemmel zárta a tegnapi fordulót az MTK korosztályos együttesei ellen. Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink