Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

NBII: Húsvéti döntetlen

Ma délután a Nyugati csoport harmadik helyezettje látogatott el az ETO Parkba, a hűvös húsvét vasárnapi találkozó első félidejében egy büntetőből a kozármislenyi vendégek szerezték meg a vezetést, de nem sokat kellett várni Dudás Ádám egyenlítő góljára. A harcos, de mozgalmas mérkőzés második felében már nem született több találat, a 77. percben viszont Totadze második sárgalapja miatt kiállításra került, így zöld-fehér emberhátrányban és pontosztozkodással ért véget a kilencven perc.

Győri ETO FC – Kozármisleny   1 – 1  (1-1)

 

Gólszerző: Dudás

 

Győri ETO FC: Sánta, El-Araichi, Nyári, Bieder, Totadze, Berde, Kis Sz. (Nagy Á.), Copa, Dudás (Ato),  Adilovic (Lortkiphanidze), Sharashenidze

 

 

„A kiállításig azt gondoltam, hogy megnyerhetjük a mérkőzést.” – kommentálta a találkozót Klement István.

 

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink