Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Elkezdődött a tanév a Fehér Miklós Gimnáziumban

Az eddigi évektől eltérően Horváth Zsolt Igazgató az osztálytermekben köszöntötte a régi és új tanulókat, valamint beszámolt arról, hogy idén mintegy 132 diák kezdi el a gimnáziumot és a kollégisták létszáma is elérte a maximumot, továbbá megszűnik a nyelvi előkészítő, így a 2020/21-es tanévben elindul az első 4 évfolyamos osztály.

Elkezdődött a tanév a Fehér Miklós Gimnáziumban

A hagyományokhoz híven díjazták az elmúlt év „jó tanuló-jó sportolóját”, de ezúttal nem csak egy, hanem négy kitüntetés is kiosztásra került, ugyanis Farkas Balázs, Wágenhoffer Márton és Zsuppán Balázs is kimagasló teljesítményt nyújtott mind a pályán és az iskolapadban egyaránt, Czingáber Péter pedig kiváló tanulmányi eredményéért kapott elismerést, aki a rangos Kosáry Domonkos Országos Történelemversenyen ért el hatodik helyezést.  

A díjakat az ETO JÖVŐJÉÉRT Alapítvány elnökétől Dr. Tóth Lajostól vehették át a tanulók.

Gratulálunk mindenkinek!

Sikeres tanévet kívánunk!

9/B osztály, Osztályfőnök: Szalma Angéla

9/A osztály, Osztályfőnök: Mező Melinda

10. osztály, Osztályfőnök: Kovács Zsuzsa

11. osztály, Osztályfőnök: Csala Katinka

12. osztály, Osztályfőnök: Dékány Ernő

További híreink

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Nehéz mérkőzéseken értékes pontokat gyűjtöttek utánpótlás csapataink, az U19, az U16 és az U14-es korosztályok döntetlent játszottak, az U15-ös fiúk magabiztos győzelmet arattak a Pécs ellen, lány U14-es csapatunk is győzött a Székesfehérvár ellen, a legkisebbek pedig sikeresen szerepeltek a hétvégi Bozsik tornán. Gratulálunk csapatainknak!

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Oniugbo Maduka Marius három évvel ezelőtt egy cserediák program keretein belül érkezett Győrbe, azóta folyamatosan edzett és edzőmeccseken is pályára lépett. Júniusban betöltötte 18. születésnapját, ezért klubunknak lehetősége adódott megigényelni versenyengedélyét, amit a mai napon hagyott jóvá a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Az U16-os és az U17-es csapatunk is győzelemmel zárta a tegnapi fordulót az MTK korosztályos együttesei ellen. Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink