Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás híradó

Győztesen rajtolt az U19 Debrecenben, Szalka duplájával és Erdei góljával nyertek idegenben, az U16 is jól kezdett a MOL-Fehérvár otthonában, ők Kulcsár és Moharos találatával arattak 2-0-ás győzelmet, az U17 egy góllal alulmaradt, míg a hazai pálya előnye ezúttal nem hozott sikert hétvégén. További részletek a cikkben.

Utánpótlás híradó

DVSC U19 – ETO U19 2-3 (1-3)

ETO: Kantó – Lasz (Varga), Pereira, Molnár, Tamás- Rébék, Tuboly, Vitális- Hanzli (Major), Erdei, Szalka (Gasztos). Edző: Csató Sándor

Győri gsz.: Szalka (2), Erdei.

Csató Sándor: - A mérkőzésen végig a mi akaratunk érvényesült, a három gólon kívül komoly lehetőségeink voltak, de sajnos kimaradtak. Gratulálok a csapatnak!

 

MOL Fehérvár FC U16 - ETO FC Győr U16 0-2 (0-1)

ETO: Csáktornyai, Kelemen, Horváth, Kulcsár, Kráz, Vingler, Bánáti (Sós), Balogh (Koblinger) , Süveges (Moharos), Bajter (Balajthy), Huszár(Bíró). Edző: Bognár Zsolt

Győri gsz.: Kulcsár, Moharos

Bognár Zsolt: - Egész mérkőzésen domináltunk és nagy fölényben játszottunk és rengeteg helyzetünk volt, amiből két gólt sikerült rúgni, amivel megérdemelten nyertünk. A helyzetkihasználáson javítani kell, de összeségében elégedett vagyok és gratulálok csapatomnak a győzelemhez.

 

MOL Fehérvár FC U17 – ETO FC Győr U17 2-1 (0-1)

ETO: Mátyus – Tullner, Óvári, Csontos, Kulifay (Bartossik), Tóth, Mitring, Mázsás, Németh O. (Rubos), Urblík (Zsédely). Edző: Takács Gábor

Győri gsz.: Mitring

Takács Gábor: - Enerváltan, rossz felfogásban játszottunk, védekezésbeli hibáinkat az ellenfél könyörtelenül kihasználta így megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

 

ETO FC Győr U15 – Budapest Honvéd U15 1-2 (1-1)

ETO: Maszlavér - Selyem, Umathum, Jankovics (Mészáros), Csorba N., Gönye, Herczeg, Tollár (Hancz), Bakó (Vukk), Szép, Schmáler. Edző: Balogh Zoltán

Győri gsz.: Schmáler

Balogh Zoltán: - Nagy iramú mérkőzésen, remek egyéni teljesítményekkel az utolsó percben kapott gól miatt maradt el a pontszerzés.

 

ETO FC Győr U14 – Budapest Honvéd U14 2-4 (1-0)

ETO: Papp – Zója-Katona, Varga, Csorba D., Garai, Pénzes, Árpási K. (Szecsődi B.), Beődi, Méhes (Albrecht), Szecsődi M. (Árpási B.), Barna (Herczeg). Edző: Mitterstiller Csaba

Győri gsz.: Csorba D., Barna

Mitterstiller Csaba: - Az eredmény ellenére a csapat elismerést érdemel. Az előzetes információk alapján az esélyesebbnek tartott Honvéd csak a második félidő elején tudta fizikális fölényét érvényesíteni ellenünk. A vereség ellenére úgy érzem, hogy a játékosaink nem vallottak szégyent. Mindenképpen nagy dolognak tartom, hogy a Honvédot igazi küzdelemre késztettük.

További híreink

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Nehéz mérkőzéseken értékes pontokat gyűjtöttek utánpótlás csapataink, az U19, az U16 és az U14-es korosztályok döntetlent játszottak, az U15-ös fiúk magabiztos győzelmet arattak a Pécs ellen, lány U14-es csapatunk is győzött a Székesfehérvár ellen, a legkisebbek pedig sikeresen szerepeltek a hétvégi Bozsik tornán. Gratulálunk csapatainknak!

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Oniugbo Maduka Marius három évvel ezelőtt egy cserediák program keretein belül érkezett Győrbe, azóta folyamatosan edzett és edzőmeccseken is pályára lépett. Júniusban betöltötte 18. születésnapját, ezért klubunknak lehetősége adódott megigényelni versenyengedélyét, amit a mai napon hagyott jóvá a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Az U16-os és az U17-es csapatunk is győzelemmel zárta a tegnapi fordulót az MTK korosztályos együttesei ellen. Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink