Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Új igazolásunk Berki István

A 26 éves támadó Kazincbarcikáról érkezik, 1 éves szerződést írt alá. Szeretettel köszöntünk a csapatban, és gólokban gazdag, sikeres szezont kívánunk!

Új igazolásunk Berki István

Berki István a mai nappal egy éves szerződést kötött az ETO-val.  A 26 éves játékos az utóbbi években megfordult Kazincbarcikán, Balmazújvárosban, Siófokon, a Puskás Akadémiánál, Csákváron és Vácon is. Támadónk a 94-es mezben lép majd pályára.

A játékos elmondta, nagy megtiszteltetésnek érezte az ETO megkeresését, nem is gondolkodott sokat, szívesen jött Győrbe. – Óriási múlttal rendelkező, NB II-ben is meghatározó klubról van szó, ahol minden feltétel adott a jó munkához. Az ETO egy „focizó” csapat, ami hozzám is közel áll, ráadásul kiváló csapattársaim vannak. Szeretném meghálálni a bizalmat a szakmai stábnak és a menedzsmentnek, bízom benne, hogy minél hamarabb sikerül bebiztosítani a helyem a kezdő tizenegyben, és gólokkal járulhatok hozzá a csapat idei szerepléséhez – mondta Berki István.

További híreink

CsakAzETO! 4. rész

CsakAzETO! 4. rész

Kedves Szurkolók! Az ETO FC Győr klubtévéjének 4. része az alábbi időpontokban megtekinthető az M4Sport műsorán.

Magabiztos győzelem Soroksáron

Magabiztos győzelem Soroksáron

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában ismét vendégségben lépett pályára csapatunk, amely ezúttal a Soroksár otthonában szerepelt, ahol szép gólokat szerezve, megérdemelt győzelmet aratott.

Értékes három pont Zalaegerszegről

Értékes három pont Zalaegerszegről

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 9. fordulójában Zalaegerszegen gyűjtötte be az értékes három pontot az ETO Akadémia.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink