Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Új igazolásunk Berki István

A 26 éves támadó Kazincbarcikáról érkezik, 1 éves szerződést írt alá. Szeretettel köszöntünk a csapatban, és gólokban gazdag, sikeres szezont kívánunk!

Új igazolásunk Berki István

Berki István a mai nappal egy éves szerződést kötött az ETO-val.  A 26 éves játékos az utóbbi években megfordult Kazincbarcikán, Balmazújvárosban, Siófokon, a Puskás Akadémiánál, Csákváron és Vácon is. Támadónk a 94-es mezben lép majd pályára.

A játékos elmondta, nagy megtiszteltetésnek érezte az ETO megkeresését, nem is gondolkodott sokat, szívesen jött Győrbe. – Óriási múlttal rendelkező, NB II-ben is meghatározó klubról van szó, ahol minden feltétel adott a jó munkához. Az ETO egy „focizó” csapat, ami hozzám is közel áll, ráadásul kiváló csapattársaim vannak. Szeretném meghálálni a bizalmat a szakmai stábnak és a menedzsmentnek, bízom benne, hogy minél hamarabb sikerül bebiztosítani a helyem a kezdő tizenegyben, és gólokkal járulhatok hozzá a csapat idei szerepléséhez – mondta Berki István.

További híreink

Távozik Tímár Krisztián

Távozik Tímár Krisztián

A mai naptól már nem Tímár Krisztián az ETO FC Győr vezetőedzője. A klub vezetősége kedden azonnali hatállyal szerződét bontott a szakemberrel. Helyét Antonio Munoz veszi át, aki eddig a harmadosztályú ETO Akadémiát irányította.

Befejezte, de nem búcsúzott

Befejezte, de nem búcsúzott

A győri szempontból sikeresen megvívott ETO-Haladás női Magyar Kupa elődöntő mérkőzés előtt búcsúztatta el a klub nevében Horváth Cs. Attila szakágvezető Fél Patríciát.

Kiss Balázs: Élveztük a játékot az első félidőben

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink