Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Új igazolásunk Berki István

A 26 éves támadó Kazincbarcikáról érkezik, 1 éves szerződést írt alá. Szeretettel köszöntünk a csapatban, és gólokban gazdag, sikeres szezont kívánunk!

Új igazolásunk Berki István

Berki István a mai nappal egy éves szerződést kötött az ETO-val.  A 26 éves játékos az utóbbi években megfordult Kazincbarcikán, Balmazújvárosban, Siófokon, a Puskás Akadémiánál, Csákváron és Vácon is. Támadónk a 94-es mezben lép majd pályára.

A játékos elmondta, nagy megtiszteltetésnek érezte az ETO megkeresését, nem is gondolkodott sokat, szívesen jött Győrbe. – Óriási múlttal rendelkező, NB II-ben is meghatározó klubról van szó, ahol minden feltétel adott a jó munkához. Az ETO egy „focizó” csapat, ami hozzám is közel áll, ráadásul kiváló csapattársaim vannak. Szeretném meghálálni a bizalmat a szakmai stábnak és a menedzsmentnek, bízom benne, hogy minél hamarabb sikerül bebiztosítani a helyem a kezdő tizenegyben, és gólokkal járulhatok hozzá a csapat idei szerepléséhez – mondta Berki István.

További híreink

Időpontváltozás: ETO Akadémia - Tatabányai SC

Időpontváltozás: ETO Akadémia - Tatabányai SC

Az előzetesen december 5-re (vasárnap) kiírt ETO Akadémia - Tatabányai SC bajnoki mérkőzés a két klub megegyezése értelmében egy nappal korábban, december 4-én, 11 órától kerül megrendezésre.

Száz éves lenne a legenda-Kisalföld lapszemle

Száz éves lenne a legenda-Kisalföld lapszemle

Napra pontosan száz évvel ezelőtt, 1921. november 29-én született Gőcze Sándor, az ETO egykori labdarúgója, aki a klub történetében másodikként mutatkozhatott be a magyar válogatottban.

Újabb hazai kudarc

Újabb hazai kudarc

A Merkantil Bank Liga 18. fordulójába a Szeged gárdáját fogadta a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Az első félidő gól nélküli döntetlennel ért véget, ám a második játékrészben a Szeged két góllal eldöntötte a három pont sorsát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink