Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Szentmisét tartottak a stadionban

A Mátyásföldi Szent József Plébánia hittantáborosai jártak nálunk, akik egy hetet töltöttek Győrben és bejárták a környék fontosabb látnivalóit. Megtekintették a Pannonhalmi Bencés Apátságot, voltak a Püspökvárban, a Molbilisben és a komáromi Monostori Erődben is. Az állatkertlátogatás előtt stadiontúrán vettek részt a táborozók, amit Gödölle Márton plébános szentmiséje zárt a stadion miliőjében.

Szentmisét tartottak a stadionban

A táborvezető plébános elmondta - fontosnak tartja, hogy a gyerekek lássanak valami olyat, amibe a hétköznapokon nem tekintek be és szeretnék a sportot elültetgetni a gyerekek lelkében, ezért is voltak kíváncsiak, hogy belülről hogyan zajlik az akadémiai élet.

Tartottunk egy szentmisét a stadionban, mert mindig törekszünk arra, hogy a vasárnapi szentmiséket színesítjük! Ha különös helyen tudunk szentmisét tartani, akkor az őket sokkal jobban megérinti, a spirituális üzenetet is sokkal közelebb lehet hozni hozzájuk, ami vasárnapról vasárnapra nem olyan könnyen emészthető egy gyermek számára – tette hozzá Gödölle Márton, aki élménypedagógiának nevezte ezt a megközelítést.

További híreink

Gól a félpályáról

Gól a félpályáról

A Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 6. fordulójában Lébényben szerepelt az ETO Akadémia, ahol fiataljaink végig koncentrálva papírforma győzelmet arattak.

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

A MOL Magyar Kupa szombat esti mérkőzésén Pápán vendégszerepelt csapatunk, ahol a lényegi kérdéseket már a meccs elején eldöntötte. Különösen jól sikerült a mérkőzés Májer Milán számára, aki négy gólban is főszerepet vállalt.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Felemás hétvégét zártak csapataink a hétvégi korosztályos összecsapásokon. U19-es csapatunk hazai pályán a Vasas ellen szenvedett vereséget, az U15-ösök szintén hazai környezetben fogadták a MOL Fehérvár csapatát, akik itthon tartották a három pontot, az egy évvel fiatalabbak is a fehérvári csapatott látták vendégül, akiknek egy pontot sikerült begyűjteniük. A legifjabbak Pécsett, a Bozsik Tornán szerepeltek sikeresen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink