Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

A PMFC otthonában folytatódik a pontvadászat

Csapatunk szombaton 18:15-kor az újonc PMFC otthonában lép pályára, a mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport! Hajrá ETO!

A PMFC otthonában folytatódik a pontvadászat

Ellenfelünk a miénkhez hasonló múltat tudhat maga mögött, utoljára 2014/15-ös szezonban szerepelt az NBI-ben, majd gazdasági okok miatt a klubot kizárták az élvonalból. A csapat a megyei I. osztályban kezdte újra és a korábbi pécsi és fiatal játékosokból álló együttes Márton Gábor vezetésével megnyerte a 2015/16-os bajnokságot és feljutott a harmadosztályba, ahol több szezonon keresztül nem sikerült a továbblépés. A pécsiek az előző idényben magabiztosan vezették az NBIII Közép csoportját, mikor a bajnokságot lezárták, így újra másodosztályban indulhatott a baranyai klub.

A piros-feketék egy győzelemmel és egy vereséggel kezdték a szezont, a nyitányon 4-0-ra legyőzték a Dorogi FC-t, majd a hétközi fordulóban 2-0-ra kikaptak Nyíregyházán.

A holnapi találkozót Antal Péter fogja vezetni, asszisztensi feladatkat Kovács II. Gábor és Német Gábor látja majd el, a tartalékjátékvezető pedig Németh Ádám lesz.

Tuifel Péter továbbra sem számolhat a sérüléssel bajlódó Bagi Istvánnal, ami a többi játékost illeti, mindenki egészséges és teljes erőbedobással várhatja a mérkőzést!

Tuifel Péter vezetőedző: Rövid idő alatt két mérkőzésen vagyunk túl, egy kicsit frissíteni kell a játékosokat a szombati mérkőzésre. Tisztában vagyunk azzal, hogy a Pécs egy nagyon masszív újonc csapat, sok jót hallottunk róluk, de mi igyekszünk megfelelően felkészülni, hogy meglegyen a győzelmi esélyünk. Tudjuk, hogy hatalmas szurkolótábor áll a PMFC mögött, erre is készülnünk kell, hiszen ezt tudni kell kezelni.  Gördülékeny, jó csapatjátékot várok, szeretném, ha minél több helyzetet tudnánk kialakítani, és természetesen szeretnénk nyerni. Fontos lenne, hogy megszerezze a csapat az első győzelmét a szezonban, ez nagy löketet adna a bajnokság folytatására.

Priskin Tamás csapatkapitány: Négy nap alatt két mérkőzést játszottunk, egy héten belül ez lesz a harmadik. A Kaposvár ellen már sokkal jobban játszotta csapat, mint előtte, akár több is lehetett volna ebben a meccsben. Ilyen harcos szellemiséggel kell menni Pécsre is, én bízom benne, hogy az idei szezonban meglesz az első győzelmünk. Nem lesz könnyű mérkőzés, de a győzelemért utazunk Pécsre.

Hajrá ETO! Mindent bele fiúk!

További híreink

Gól a félpályáról

Gól a félpályáról

A Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 6. fordulójában Lébényben szerepelt az ETO Akadémia, ahol fiataljaink végig koncentrálva papírforma győzelmet arattak.

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

A MOL Magyar Kupa szombat esti mérkőzésén Pápán vendégszerepelt csapatunk, ahol a lényegi kérdéseket már a meccs elején eldöntötte. Különösen jól sikerült a mérkőzés Májer Milán számára, aki négy gólban is főszerepet vállalt.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Felemás hétvégét zártak csapataink a hétvégi korosztályos összecsapásokon. U19-es csapatunk hazai pályán a Vasas ellen szenvedett vereséget, az U15-ösök szintén hazai környezetben fogadták a MOL Fehérvár csapatát, akik itthon tartották a három pontot, az egy évvel fiatalabbak is a fehérvári csapatott látták vendégül, akiknek egy pontot sikerült begyűjteniük. A legifjabbak Pécsett, a Bozsik Tornán szerepeltek sikeresen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink