Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás híradó

Tegnap négy nemzetközi összecsapás is szerepelt a programban, ahol remekül helytálltak a fiatalok. U19-es csapatunk Erdei duplájával 2-0-ra győzte le a linzi akadémistákat, míg Bognár Zsolt együttese 1-1-es döntetlent ért el az osztrákokkal szemben. Dunaszerdahelyen új edzői irányítással fölényes győzelmet aratott az U14, az U15 pedig háromgólos hátrányból 3-2-re szépíteni tudott! Szép volt fiúk!

Utánpótlás híradó

Czuppon Bálint (U13) gólja a Fradi ellen

ETO FC Győr U19 - AKA LASK Linz U19 2-0 (1-0)

ETO: Kantó - Lasz (Saad) Wágenhoffer, Molnár, Kovács – Horváth (Rébék) Tuboly (Csáki), Szalka - Hanzli, Hauser, Erdei.

Gólszerző: Erdei (2)

Edző: Csató Sándor - Az agresszív letámadást játszó ellenfél ellen az első húsz percben nem találtuk a ritmust, A második félidőben sok helyzetet alakítottunk ki, de a befejezéseknél nem koncentráltunk megfelelően.

 

DAC Dunaszerdahely U14 - ETO FC Győr U14 2-6 (0-4)

ETO: Kocsis - Herczeg, Cseszregi, Csorba D., Garai - Pénzes, Beődi, Árpási K., Zója-Katona, Csorba T., Barna.

Cserék: Hajczinger, Thiel, Albrecht, Fekete, Kim Jun, Szecsődi B., Szecsődi M., Méhes

Gólszerzők: Beődi, Barna, Árpási K., Csorba T., Pénzes

Edző: Mitterstiller Csaba - Nagyszerű győzelmet arattunk a keményen játszó ellenféllel szemben. Remélem, hogy a bajnokságban is tudjuk folytatni a lendületes játékunkat. Gratulálok a Fiúknak!

 

 

DAC Dunaszerdahely U15 – ETO FC Győr U15 3-2 (3-0)                                                             

ETO: Huszár (Maszlavér 70') – Selyem (Póczik 70'), Demkó, Jankovics, Csorba N. Herczeg, Gönye, Tollár (Rátonyi65') – Vukk (Ruzsás 50'), Bakó (Zaveczki 70'), Schmáler.

Gólszerzők: Gönye (bünetőből), Bakó

Edző: Balogh Zoltán - Gyors támadásvezetéseket láthattunk minkét csapattól. A jobb helyzetkihasználás döntött a hazaiak javára.  


ETO FC Győr U16 - AKA LASK U16 Linz 1-1 (0-0)

ETO: Morvai (Sebők) – Kelemen (Bíró), Horváth, Kulcsár, Moharos (Maxim), Vingler, Sós (Zsédely), Bánáti (Reizinger), Süveges (Varga), Bajtel (Balogh), Balajthy (Török).

Gólszerző: Vingler

Edző: Bognár Zsolt - Nagyon jó csapat ellen sikerült egy nagyon színvonalas és jó ritmusú mérkőzést játszanunk. Folyamatos nyomás alá helyezték a csapatot, de ennek ellenére sokszor szépen kijöttünk belőle és szép támadásokat vezettünk, és habár védekezésben voltak hibák, sokat léptünk előre ebben is. Csak gratulálni tudok játékosaimnak!


ETO FC Győr U13 – FTC U13 1-5

ETO: Szabó K. – Somogyi, Prettenhoffer, Mészáros, Lukácsy, Algács, Molnár, Csiszár, Szabó L., Czuppon, Pázmány.

Cserék: Csizmadia, Tóth M., Havasi, Kern, Tóth J., Járeb, Fernczi

Gólszerző: Czuppon Bálint

Edző: Sárközi Attila - A 3 félidőből az elsőben tudtunk játékkal dominálni aztán szép lassan elvesztettük a kontrollt és sem agresszivitásban, sem mentálisan nem tudtunk felpörögni és a kapott gólok is ezt mutatták.

 

 

 

 

További híreink

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Nehéz mérkőzéseken értékes pontokat gyűjtöttek utánpótlás csapataink, az U19, az U16 és az U14-es korosztályok döntetlent játszottak, az U15-ös fiúk magabiztos győzelmet arattak a Pécs ellen, lány U14-es csapatunk is győzött a Székesfehérvár ellen, a legkisebbek pedig sikeresen szerepeltek a hétvégi Bozsik tornán. Gratulálunk csapatainknak!

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Oniugbo Maduka Marius három évvel ezelőtt egy cserediák program keretein belül érkezett Győrbe, azóta folyamatosan edzett és edzőmeccseken is pályára lépett. Júniusban betöltötte 18. születésnapját, ezért klubunknak lehetősége adódott megigényelni versenyengedélyét, amit a mai napon hagyott jóvá a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Az U16-os és az U17-es csapatunk is győzelemmel zárta a tegnapi fordulót az MTK korosztályos együttesei ellen. Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink