Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Pontszerzés hazai pályán

1-1-es döntetlennel ért véget a szerda esti WKW ETO – Kaposvár találkozó, ahol egygólos vendég vezetés után Temesvári Attila egyenlített a második félidőben. A hajrában még a győzelmi esélyeink is megvoltak, végül pontosztozkodással zártul a zöld-fehérek csatája.

Pontszerzés hazai pályán

Többnyire mezőnyben folyt a játék a félidő elején, egyik kapu sem forgott igazán veszélyben. Az 5. percben Gundel-Takács egy szöglet utáni fejesre vetődött el szép mozdulattal, majd újabb sarokrúgásra jött ki jól. A 25. percben egy szép akciót követően Vári kényszerítőzött a jobb szélen, majd a visszakészített labdán egyet igazított és a tizenhatos sarkáról centikkel a kapu fölé lőtt.

A 41. percben váratlanul megszerezte a vezetést a Kaposvár, Nagy János maradt üresen a jobb oldalon, aki 15 méterről pontosan gurított a jobb alsó sarokba. (0-1)

Lendületesen kezdtük a második játékrészt, több akciót is kidolgoztunk a vendég kapu előterében. Az áttörést a csereként beállt Szimcso hozta meg, aki nagy kedvvel szállt be a játékba. A 70. percben egy szabadrúgást ívelt fel az ötös előterébe, amit a felhúzódó Lipták a védők között elfejelt, majd Temesváriról pattant a kapuba a labda. (1-1)

A mérkőzés hátralévő részében mindkét együttesnek meg volt a lehetősége, hogy eldöntse a mérkőzést, de a kapuk érintetlenek maradtak, így igazságos döntetlen született.

2020. 08. 05. 19:00

Merkantil Bank Liga 2. forduló

Győr, ETO Park

1612 néző

WKW ETO FC Győr – Kaposvári Rákóczi FC

WKW ETO FC Győr: Gundel-Takács - Vári, Temesvári, Lipták, Fejes - Kiss, Vashkeba, Múcska (Vitális 69’), - Király (Vankó 78'), Májer (Szimcso 66’), Priskin

Vezetőedző: Tuifel Péter

Kaposvári Rákóczi FC: Pogacsics - Szabó, Vachtler, Nagy J., Hadaró - Eredei, Szakály (Godzsajev-Telmán 79') - Ur, Nagy T. (Varjas 754), Balázs (Andric 71’)

Vezetőedző: Waltner Róbert

Gólszerzők: Temesvári (70’) ill. Nagy J. (41’)

Játékvezető: Szőts Gergely (Vígh-Tarsonyi Gergő, Király Zsolt)

Tuifel Péter: – Annak örülök, hogy az ajkai mérkőzéshez képest kicsit sikerült rendbe tenni a csapatot és masszívabb volt a játékunk. Azt gondolom, hogy egy erős Kaposvár ellen, kiegyenlített mérkőzést játszottunk és valamilyen szinten igazságos volt a döntetlen. Sajnáljuk, hogy kevesebb helyzetet sikerült kialakítanunk, mint szerettük volna, de nagyon intenzív mérkőzést játszottunk. Szeretném megköszönni szurkolóinknak, hogy végig mellettünk voltak.

Waltner Róbert: – Úgy érzem, hogy nagyon messze vagyunk attól a játéktól, mint amit egy éve játszottunk az NB II-ben. Nagyon megviselt minket az elmúlt egy év, amit a játékosok még nem tudtak lelkileg kiheverni. Ehhez szükség lenne az első győzelemre, ami átlendítené őket a kudarcokon. Igazoltunk új játékosokat, akik bátrabban játszanak, mint azok, akik már itt vannak és bizonyítottak. Ezzel a játékkal is nyerhettünk volna, ha annál a pontrúgásnál nem kapunk ilyen gólt, amit a szilveszteri műsorokban szoktak mutogatni. Sajnos ez két pontunkba került.

További híreink

Gól a félpályáról

Gól a félpályáról

A Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 6. fordulójában Lébényben szerepelt az ETO Akadémia, ahol fiataljaink végig koncentrálva papírforma győzelmet arattak.

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

A MOL Magyar Kupa szombat esti mérkőzésén Pápán vendégszerepelt csapatunk, ahol a lényegi kérdéseket már a meccs elején eldöntötte. Különösen jól sikerült a mérkőzés Májer Milán számára, aki négy gólban is főszerepet vállalt.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Felemás hétvégét zártak csapataink a hétvégi korosztályos összecsapásokon. U19-es csapatunk hazai pályán a Vasas ellen szenvedett vereséget, az U15-ösök szintén hazai környezetben fogadták a MOL Fehérvár csapatát, akik itthon tartották a három pontot, az egy évvel fiatalabbak is a fehérvári csapatott látták vendégül, akiknek egy pontot sikerült begyűjteniük. A legifjabbak Pécsett, a Bozsik Tornán szerepeltek sikeresen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink