Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Kimagasló kapusteljesítmény

Gundel-Takács Bence első tétmérkőzését játszotta tegnap az ETO színeiben és remek formában védett, rengeteg bravúrt mutatott be és többször góltól mentette meg a csapatot. Kapusunkat a tegnapi találkozóról kérdeztük.

Kimagasló kapusteljesítmény

A 21. percben Csizmadia 7 méteres lövésébe vetődött bele, majd nem sokkal később lelopta a támadó lábáról a labdát, a 42. percben pedig jó ütemben vetődött ki egy jobb oldali bepasszra. A második félidőt ismét bravúrral kezdte, mikor reflexből leért a rövid sarokba, valamint számos remek megoldást láthattunk még az ifjú hálóőrtől, amivel az ETO részéről a meccs emberének bizonyult.

Gundel-Takács Bence - Örültem, hogy nekem jól ment a játék, de maximálisan nem lehetek elégedett, hisz kaptam két gólt. Elégedett majd akkor leszek, ha egyet sem kapok, és természetesen a csapat az első, összességében pedig kikaptunk. Azt gondolom, hogy nem tudtuk visszaadni azt a játékot, amit az edzőmeccseken láttunk, vagy ahogy edzéseken ment a csapatnak. Ezen még mindenképp dolgozni kell és remélem minél gyorsabban összeáll a csapat. Még mindig nem vagyok 100%-os állapotban szerencsére jól ment és remélem ennél még jobb is lehet!

Szép volt Bence!

További híreink

Gól a félpályáról

Gól a félpályáról

A Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 6. fordulójában Lébényben szerepelt az ETO Akadémia, ahol fiataljaink végig koncentrálva papírforma győzelmet arattak.

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

A MOL Magyar Kupa szombat esti mérkőzésén Pápán vendégszerepelt csapatunk, ahol a lényegi kérdéseket már a meccs elején eldöntötte. Különösen jól sikerült a mérkőzés Májer Milán számára, aki négy gólban is főszerepet vállalt.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Felemás hétvégét zártak csapataink a hétvégi korosztályos összecsapásokon. U19-es csapatunk hazai pályán a Vasas ellen szenvedett vereséget, az U15-ösök szintén hazai környezetben fogadták a MOL Fehérvár csapatát, akik itthon tartották a három pontot, az egy évvel fiatalabbak is a fehérvári csapatott látták vendégül, akiknek egy pontot sikerült begyűjteniük. A legifjabbak Pécsett, a Bozsik Tornán szerepeltek sikeresen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink