Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás híradó

U12-es csapatunk a Ferencvárost győzte le nagy arányban, ahol Adi Mátyás mesterhármasig jutott! A Trencin ellen szereplő korosztályaink vegyes eredménnyel zártak, míg az U15 szoros meccsen egy góllal alulmaradt, addig az U14 Barna Dániel duplájával, valamint Árpási és Beődi góljával 4-1-re nyert a szlovák ellenféllel szemben. Takács Gábor U17-es együttese pedig 1-1-es döntetlent ért el a remek erőkből álló MTK otthonában! Szép volt fiúk!

Utánpótlás híradó

ETO FC Győr U12 – FTC U12 6-2 (1-1)

Gólszerzők: Adi (3), Kovács (2), Czuppon

Edző: Bordás Csaba – Már az első félidőben is sok helyzetet kidolgoztunk, de még a befejezések nem sikerültek, elkapkodtuk azokat. A másodikban már a helyzeteket jobban kihasználtuk, és ilyen arányban is megérdemelten nyertünk egy jó erőt képviselő FTC ellen.

ETO FC Győr U14 – AS Trencin U14 4-1 (2-1)

ETO: Papp – Herczeg, Varga, Csorba N., Gara – Pénzes, Szecsődi B. – Beődi – Zója, Csorba T., Barna.

Cserék: Cseszregi, Kim Jun, Árpási, Thiel, Kocsis, Méhes

Gólszerzők: Barna (2), Árpási, Beődi

Edző: Nicsenko Igor - Megérdemelt győzelmet arattunk a fizikális fölényben lévő AS Trencin ellen. A csapat hétről hétre fejlődik, amit gyakorlunk edzésen, az meccsen viszontlátható és vannak játékosok, akik képesek egyéni megoldásukkal még látványosabbá tenni a játékunkat! Sorozatban a harmadik győzelmünket arattuk és ez jót tesz a játékosok önbizalmának, edzéseken pedig jó a hangulat!

ETO FC Győr U15 – AS Trencin U15 1-2 (1-1)

ETO: Maszlavér (Horváth) – Selyem, Demkó, Umathum, Schmáler, Bakó (Beődi), Tollár (Rátonyi), Gönye, Hancz (Póczik), Szép, Vukk (Zaveczki).

Gólszerző: Szép (büntetőből)

Edző: Balogh Zoltán - Rendkívül erős, kellemetlen, párharcokat kereső csapattal mérkőztünk. Fizikai fölényüket maximálisan kihasználva nyerték a mérkőzést. 

 

MTK U17 – ETO FC Győr U17 1-1 (1-0)

ETO: Mátyus, Deákovits, Urblik, Csáki, Óvári, Horváth, Tuboly, Tóth, Németh, Mázsás, Lacza.

55. perctől: Kiss – Bogár, Tulner, Csontos, Óvári, Vingler, Kulifay, Huszár, Bartossik, Rubos, Süveges.

Gólszerző: Tullner

Edző: Takács Gábor – A jó erőkből álló MTK ellen nagyszerű mérkőzést játszottunk, amelyen helyzeteink alapján győzelmet érdemeltünk volna.

További híreink

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Nehéz mérkőzéseken értékes pontokat gyűjtöttek utánpótlás csapataink, az U19, az U16 és az U14-es korosztályok döntetlent játszottak, az U15-ös fiúk magabiztos győzelmet arattak a Pécs ellen, lány U14-es csapatunk is győzött a Székesfehérvár ellen, a legkisebbek pedig sikeresen szerepeltek a hétvégi Bozsik tornán. Gratulálunk csapatainknak!

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Oniugbo Maduka Marius három évvel ezelőtt egy cserediák program keretein belül érkezett Győrbe, azóta folyamatosan edzett és edzőmeccseken is pályára lépett. Júniusban betöltötte 18. születésnapját, ezért klubunknak lehetősége adódott megigényelni versenyengedélyét, amit a mai napon hagyott jóvá a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Az U16-os és az U17-es csapatunk is győzelemmel zárta a tegnapi fordulót az MTK korosztályos együttesei ellen. Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink