Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Kiszakadt a gólzsák a hétközi meccseken

U12-es csapatunk Parndorfban 16 gólt rúgott, az U11 pedig hosszú kihagyás után első mérkőzését játszotta az MTE otthonában, ahol nagyot küzdve 7-5 arányban maradt alul.

Kiszakadt a gólzsák a hétközi meccseken

Parndorf U12 – ETO U12 0-16

Edző: Bordás Csaba – Az eredménnyel igen, a mutatott játékkal kevésbé vagyok elégedett, kicsi pályán mindent középen akartunk erőltetni.


MTE U11- ETO U11 7-5

Edző: Lakatos Attila - Hosszú, több hónapos kihagyás után játszott a korosztály újra edzőmérkőzést. Négy próbajátékos is részt vett csapatunkban, egyelőre én is ismerkedem a fiúkkal. A nagy meleg ellenére becsülettel hajtottak, egy kicsit többet is kaptam a játékból, mint amit vártam. Próbáltunk minden alkalommal a játék felépítésében, szervezésében dominálni, ez hellyel közzel sikerült is, nagyon sokat kell fejlődnünk a játék minden elemében (a labdajáratás gyorsaságában, egyéni támadójátékban, cselezések dinamikájában, az együttes védekezésben), de legfőképp a döntések gyorsaságában kell javulnunk. Több jó teljesítményt is láttam, Bognár Álmos és Szalay Olivér játéka kiemelkedett a csapatunkból."

További híreink

Felnőtt csapat ellen nyert az U19

Felnőtt csapat ellen nyert az U19

Az NBIII. Nyugati csoportjában 4. helyen záró Ménfőcsanakot fogadta Csató Sándor együttese a hétközi felkészülési mérkőzésen. Hanzli góljával és Tamás szabadrúgásból szerzett találatával már a félidőben kétgólos előnyre tettek szert a fiatalok, de még a szünet előtt szépíteni tudtak a vendégek. A második játékrészben több gól már nem született, így 2-1-es győzelmet aratott az Ifjúsági BL-re készülő csapatunk! Szép volt fiúk!

Kráz Tamás és Huszár Marcell a válogatottban

Kráz Tamás és Huszár Marcell a válogatottban

Az U16-os korosztályos válogatott 2020.08.02-05. között összetartáson vesz részt Zsámbékon, melyre egy védőnk és egy támadónk is meghívást kapott! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk az edzőtáborban!

Szép játék Szenicén

Szép játék Szenicén

U16-os 5-1 arányban győzött a Senica ellen, ahol Bajtel Botond mesterhármasig jutott, az U17 pedig rengeteg helyzetet kialakítva Mázsás Gábor találatával egygólos előnyt szerzett az első félidőben, de a hajrában büntetőből egyenlíteni tudott a hazai gárda, így 1-1-es döntetlennel zárult a mérkőzés!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink