Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Kiszakadt a gólzsák a hétközi meccseken

U12-es csapatunk Parndorfban 16 gólt rúgott, az U11 pedig hosszú kihagyás után első mérkőzését játszotta az MTE otthonában, ahol nagyot küzdve 7-5 arányban maradt alul.

Kiszakadt a gólzsák a hétközi meccseken

Parndorf U12 – ETO U12 0-16

Edző: Bordás Csaba – Az eredménnyel igen, a mutatott játékkal kevésbé vagyok elégedett, kicsi pályán mindent középen akartunk erőltetni.


MTE U11- ETO U11 7-5

Edző: Lakatos Attila - Hosszú, több hónapos kihagyás után játszott a korosztály újra edzőmérkőzést. Négy próbajátékos is részt vett csapatunkban, egyelőre én is ismerkedem a fiúkkal. A nagy meleg ellenére becsülettel hajtottak, egy kicsit többet is kaptam a játékból, mint amit vártam. Próbáltunk minden alkalommal a játék felépítésében, szervezésében dominálni, ez hellyel közzel sikerült is, nagyon sokat kell fejlődnünk a játék minden elemében (a labdajáratás gyorsaságában, egyéni támadójátékban, cselezések dinamikájában, az együttes védekezésben), de legfőképp a döntések gyorsaságában kell javulnunk. Több jó teljesítményt is láttam, Bognár Álmos és Szalay Olivér játéka kiemelkedett a csapatunkból."

További híreink

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Nehéz mérkőzéseken értékes pontokat gyűjtöttek utánpótlás csapataink, az U19, az U16 és az U14-es korosztályok döntetlent játszottak, az U15-ös fiúk magabiztos győzelmet arattak a Pécs ellen, lány U14-es csapatunk is győzött a Székesfehérvár ellen, a legkisebbek pedig sikeresen szerepeltek a hétvégi Bozsik tornán. Gratulálunk csapatainknak!

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Nigériai szélsővel bővült az utánpótlás

Oniugbo Maduka Marius három évvel ezelőtt egy cserediák program keretein belül érkezett Győrbe, azóta folyamatosan edzett és edzőmeccseken is pályára lépett. Júniusban betöltötte 18. születésnapját, ezért klubunknak lehetősége adódott megigényelni versenyengedélyét, amit a mai napon hagyott jóvá a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Az U16-os és az U17-es csapatunk is győzelemmel zárta a tegnapi fordulót az MTK korosztályos együttesei ellen. Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink