Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Tuifel Péter: Bizakodva várhatjuk a rajtot!

A nyári átigazolási időszak során nagy átalakuláson ment keresztül a keret, de új edzőpárosunk igyekezett mindenkivel megismertetni az elképzeléseit. Alábbiakban Tuifel Péter értékelte a felkészülést, kitért az idei csapat erősségére és elmondta – kezdeményező játékkal lépnénk fel Ajkán.

Tuifel Péter: Bizakodva várhatjuk a rajtot!

Hogy értékeled a felkészülést?

Amennyi idő rendelkezésre állt abba megpróbáltunk belesűríteni sokmindent, ami a mi elképzelésünk. Mint már említettük, amiből kisebb nehézségek adódtak, hogy a nyolc új játékos különböző időpontban és állapotban érkezett, ezért mindenkinél be kellett állítani, hogy mit hogyan szeretnénk és fizikálisan is azonos szintre próbáltuk hozni őket. Ez nem volt egyszerű, de ettől függetlenül eljutottunk egy olyan szintre, hogy bizakodva várhatjuk a rajtot. Az utolsó négy edzőmeccs során rengeteg olyan dolgot visszaláttunk, amit szeretnénk, hogy jellemezze a játékunkat.

Mit gondolsz, mi lesz az idei keret erőssége?

A mi erősségünk reméljük, hogy a kezdeményező felfogás lesz, védekezésben, labdabirtoklásban, támadásban. Szeretnénk, hogy bátorság és kreativitás jellemezne minket, mert alkalmasnak találjuk rá ezt a keretet, rengeteg ügyes játékosunk van, jók a fiatalok és megvan a rutin is a csapatban.

Készületetek az ellenfélből?

Elsősorban a saját játékunkból készültünk, de ezzel együtt megnéztük az Ajkának az utolsó és az utolsó előtti Honvéd elleni felkészülési meccsét is, felhívtuk a játékosok figyelmét, amire kellett, de a mi játékunk prioritást élvez.

Sikeres szezont kívánunk! Hajrá ETO!

További híreink

Pontszerzés hazai pályán

Pontszerzés hazai pályán

1-1-es döntetlennel ért véget a szerda esti WKW ETO – Kaposvár találkozó, ahol egygólos vendég vezetés után Lipták Zoltán egyenlített a második félidőben. A hajrában még a győzelmi esélyeink is megvoltak, végül pontosztozkodással zártul a zöld-fehérek csatája.

NÉZD ÉLŐBEN!

NÉZD ÉLŐBEN!

WKW ETO FC Győr - Kaposvári Rákóczi FC Merkantil Bank Liga 2. forduló

Szerdán jön a Kaposvár

Szerdán jön a Kaposvár

Szerda este 19:00 órakor a Merkantil Bank Liga 2. fordulójában a tavaly még az élvonalban szereplő Kaposvári Rákóczi FC-t fogadjuk hazai pályán. Szurkoljunk együtt az első hazai győzelemért! Hajrá ETO!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink