Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Tuifel Péter: Bizakodva várhatjuk a rajtot!

A nyári átigazolási időszak során nagy átalakuláson ment keresztül a keret, de új edzőpárosunk igyekezett mindenkivel megismertetni az elképzeléseit. Alábbiakban Tuifel Péter értékelte a felkészülést, kitért az idei csapat erősségére és elmondta – kezdeményező játékkal lépnénk fel Ajkán.

Tuifel Péter: Bizakodva várhatjuk a rajtot!

Hogy értékeled a felkészülést?

Amennyi idő rendelkezésre állt abba megpróbáltunk belesűríteni sokmindent, ami a mi elképzelésünk. Mint már említettük, amiből kisebb nehézségek adódtak, hogy a nyolc új játékos különböző időpontban és állapotban érkezett, ezért mindenkinél be kellett állítani, hogy mit hogyan szeretnénk és fizikálisan is azonos szintre próbáltuk hozni őket. Ez nem volt egyszerű, de ettől függetlenül eljutottunk egy olyan szintre, hogy bizakodva várhatjuk a rajtot. Az utolsó négy edzőmeccs során rengeteg olyan dolgot visszaláttunk, amit szeretnénk, hogy jellemezze a játékunkat.

Mit gondolsz, mi lesz az idei keret erőssége?

A mi erősségünk reméljük, hogy a kezdeményező felfogás lesz, védekezésben, labdabirtoklásban, támadásban. Szeretnénk, hogy bátorság és kreativitás jellemezne minket, mert alkalmasnak találjuk rá ezt a keretet, rengeteg ügyes játékosunk van, jók a fiatalok és megvan a rutin is a csapatban.

Készületetek az ellenfélből?

Elsősorban a saját játékunkból készültünk, de ezzel együtt megnéztük az Ajkának az utolsó és az utolsó előtti Honvéd elleni felkészülési meccsét is, felhívtuk a játékosok figyelmét, amire kellett, de a mi játékunk prioritást élvez.

Sikeres szezont kívánunk! Hajrá ETO!

További híreink

Szurkolói információk a Pápa elleni MOL Magyar Kupa mérkőzésről
Ismét egy tehetségünk kapott válogatott meghívót
Három pontért utazunk Lébénybe

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink