Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Szurkolói ankétot tartottunk

Szerda este 50 lelkes szurkolónk részvételével szurkolói ankétot tartottunk az ETO Park Hotelben. Az ankéton a sajtótájékoztatón elhangzott témák kerültek újra terítékre, illetve részletesebben is bemutatkoztak edzőink, Tuifel Péter és Herczeg Miklós.

Szurkolói ankétot tartottunk

Az ankét végén kérdések következtek, melyekre a vezetőség és a szurkolók köréből is érkezett őszinte, megnyugtató vagy éppen motiváló válasz. Összességében elmondható, hogy tartalmas két órát töltöttünk az ETO Park Hotelben, reméljük, mindenki megkapta a választ a kérdéseire, és minél több szurkolónkkal találkozunk a lelátókon szerdán 19 órakor a Kaposvár elleni első hazai mérkőzésünkön! Hajrá ETO!

További híreink

Pontszerzés hazai pályán

Pontszerzés hazai pályán

1-1-es döntetlennel ért véget a szerda esti WKW ETO – Kaposvár találkozó, ahol egygólos vendég vezetés után Lipták Zoltán egyenlített a második félidőben. A hajrában még a győzelmi esélyeink is megvoltak, végül pontosztozkodással zártul a zöld-fehérek csatája.

NÉZD ÉLŐBEN!

NÉZD ÉLŐBEN!

WKW ETO FC Győr - Kaposvári Rákóczi FC Merkantil Bank Liga 2. forduló

Szerdán jön a Kaposvár

Szerdán jön a Kaposvár

Szerda este 19:00 órakor a Merkantil Bank Liga 2. fordulójában a tavaly még az élvonalban szereplő Kaposvári Rákóczi FC-t fogadjuk hazai pályán. Szurkoljunk együtt az első hazai győzelemért! Hajrá ETO!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink