Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Ajkán kezdjük a 2020/21-es szezont

Vasárnap 19 órakor megkezdődik csapatunk számára a Merkantil Bank Liga 2020/21-s szezonja. Az első fordulóban idegenben, a tavalyi idényhez hasonlóan az FC Ajka ellen lépünk pályára. Hajrá ETO!

Ajkán kezdjük a 2020/21-es szezont

Ellenfelünk tavaly a 9. helyen végzett a Merkantil Bank Ligában, a két csapat összecsapásán itthon és idegenben is az ETO gyűjtötte be a három pontot.

A vasárnapi találkozót Barna Gábor fogja vezetni, az asszisztensi feladatokat Becséri Gergely és Kiss Balázs látják el, míg a tartalékjátékvezető Gaál Ákos lesz.

A nyári felkészülés során 8 új játékossal erősítettünk, visszatért Lipták Zoltán és Vankó Imre, csatlakozott Király Botond és Forró Gyula, kölcsönjátékosként pedig Gundel-Takács Bence, Szuhodovszki Soma, Májer Milán és Temesvári Attila érkezett! Beilleszkedésük zökkenőmentes volt, mindenki a csapat erősségére válhat a szezonban!

A fiatalok közül Ruisz Barnabás, Sipőcz Bence, Márton Adrián, Szabó Tamás, Kerkez Milos, Szabados Attila, Múcska Viktor, Farkas Balázs, Vitális Milán és Pereira Americo is felkerült a felnőtt csapat keretébe!

Csapatkapitányunk, Priskin Tamás elmondta – mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a fiatal játékosok minél jobb teljesítményt nyújtsanak.

Ami a sérülteket illeti, Bagi István még a Balatonfüred elleni felkészülési mérkőzésen szerzett csípőproblémájával bajlódik, Szabados Attila pedig kisebb térdsérülés miatt nem állhat rendelkezésre a hétvégén. Rajtuk kívül mindenki egészséges és teljes erőbedobással készen áll a bajnoki rajtra!

A szezonkezdés előtt Horváth Cs. Attila tájékoztatót tartott az öltözőben, ahol többek között az idei célokra is kitért.

Nem csak a pályán, hanem fejben is készülnek a nyitányra játékosaink. -  Ahogy közeledik az első bajnoki, egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a mentális felkészítésre is, próbáljuk kiélesíteni őket vasárnapra, ha fejben rendben lesznek akkor azt gondolom, hogy tartunk már olyan szinten, hogy a sűrű program első három meccsén is olyan teljesítményt nyújtsunk, hogy győztesen tudjuk elhagyni a pályát. – mondta Herczeg Miklós.

Szurkoljunk minél többen a helyszínen az ETO-győzelemért!

Mindent bele fiúk! Hajrá ETO!

További híreink

Pontszerzés hazai pályán

Pontszerzés hazai pályán

1-1-es döntetlennel ért véget a szerda esti WKW ETO – Kaposvár találkozó, ahol egygólos vendég vezetés után Lipták Zoltán egyenlített a második félidőben. A hajrában még a győzelmi esélyeink is megvoltak, végül pontosztozkodással zártul a zöld-fehérek csatája.

NÉZD ÉLŐBEN!

NÉZD ÉLŐBEN!

WKW ETO FC Győr - Kaposvári Rákóczi FC Merkantil Bank Liga 2. forduló

Szerdán jön a Kaposvár

Szerdán jön a Kaposvár

Szerda este 19:00 órakor a Merkantil Bank Liga 2. fordulójában a tavaly még az élvonalban szereplő Kaposvári Rákóczi FC-t fogadjuk hazai pályán. Szurkoljunk együtt az első hazai győzelemért! Hajrá ETO!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink