Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Felnőtt csapat ellen nyert az U19

Az NBIII. Nyugati csoportjában 4. helyen záró Ménfőcsanakot fogadta Csató Sándor együttese a hétközi felkészülési mérkőzésen. Hanzli góljával és Tamás szabadrúgásból szerzett találatával már a félidőben kétgólos előnyre tettek szert a fiatalok, de még a szünet előtt szépíteni tudtak a vendégek. A második játékrészben több gól már nem született, így 2-1-es győzelmet aratott az Ifjúsági BL-re készülő csapatunk! Szép volt fiúk!

Felnőtt csapat ellen nyert az U19

ETO FC Győr U19 – Ménfőcsanak 2-1 (2-1)

ETO: Ruisz – Lasz (Fendrik), Wágenhoffer (Csáki), Molnár (Gasztos), Tamás (Kovács), Horváth M. (Kerkez), Tuboly (Márton), Orosz, Hanzli (Varga, Lacza), Erdei (Hauser), Szalka (Marius).

Gólszerzők: Hanzli, Tamás

Edző: Csató Sándor – Jó iramú mérkőzésen nagyon fegyelmezetten és nagy akarattal játszottunk. A fiatal játékosaink szempontjából értékes győzelmet arattunk. Sokat fejlődtünk játékban!

További híreink

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

U12-es csapatunk a Ferencvárost győzte le nagy arányban, ahol Adi Mátyás mesterhármasig jutott! A Trencin ellen szereplő korosztályaink vegyes eredménnyel zártak, míg az U15 szoros meccsen egy góllal alulmaradt, addig az U14 Barna Dániel duplájával, valamint Árpási és Beődi góljával 4-1-re nyert a szlovák ellenféllel szemben. Takács Gábor U17-es együttese pedig 1-1-es döntetlent ért el a remek erőkből álló MTK otthonában! Szép volt fiúk!

Kiszakadt a gólzsák a hétközi meccseken

Kiszakadt a gólzsák a hétközi meccseken

U12-es csapatunk Parndorfban 16 gólt rúgott, az U11 pedig hosszú kihagyás után első mérkőzését játszotta az MTE otthonában, ahol nagyot küzdve 7-5 arányban maradt alul.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink