Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Soproni Liga 21. forduló

A Magyar Labdarúgó Szövetség játékvezetői bizottsága elkészítette a soron következő bajnoki forduló küldését, miszerint a Soproni Liga 21 fordulójában a szombaton 15.00 órakor kezdődő Budapest Honvéd- Győri ETO FC találkozót Bede Ferenc vezeti. Az élvonalban 17 éve tevékenykedő sípmester segítője ezúttal ifj. Tóth Vencel, valamint Kelemen Attila lesz. A találkozó ellenőre Varga Sándor. A 44 éves fővárosi labdarúgó-játékvezető utoljára a novemberi évzárón, szintén idegenben fújta a sípot, akkor a Videoton otthonából egy pontot hozott haza zöld-fehér gárdánk. Ezt megelőzően szintén a Honvéd elleni, hazai erőfelmérőn is Bede Ferenc fújta a sípot, ahol Kink és Djordjevic góljával magabiztosan tartottuk itthon a három pontot.

A forduló további mérkőzései:

 

Péntek

 

19.00                     Nyíregyháza Spartacus FC  -DVSC-TEVA

 

Szombat

 

15.00                      Paksi FC  - MTK Budapest  

15.00                      Szombathelyi Haladás – Újpest FC  

15.00                      Kecskeméti TE-ERECO – Lombard Pápa Termál FC

17.30                      Ferencvárosi TC  - Kaposvári Rákóczi

18.00                      Vasas – DVTK    

 

 

Vasárnap

 

17.30                     ZTE FC  – Videoton FC

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink