Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Lejátszotta első mérkőzését az ETO Akadémia

A Pápai ELC NBIII-as együttese ellen az első félidőben a Király József vezette ETO II. lépett pályára, akiknek ez volt az első közös szereplésük, majd a második játékrészben Csató Sándor irányításával az U19-es csapat játszott, így összesítésben 5-2-es végeredmény született!

Lejátszotta első mérkőzését az ETO Akadémia

1.félidő

Pápai ELC – ETO Akadémia 2-1

Gólszerző: Sipőcz

ETO: Ruisz – Saad, Dvorschák, Lasz, Gasztos – Szabó, Márton, Vankó – Sipőcz, Hauser, Marius

Király József: „Ez volt csapatunk első felkészülési mérkőzése, melyen látszott az összeszokottság hiánya. A mutatott játékkal elégedett vagyok!”

2.félidő

Pápai ELC – ETO FC Győr U19 3-1

ETO: Czingáber – Szabados, Wágenhoffer, Molnár, Tamás – Ignácz, Fendrik, Orosz – Szalka, Farkas, Erdei

Gólszerző: Erdei

Csató Sándor:A kezdeti megilletődöttség után játékban felnőttünk a jó játékerőt képviselő ellenfelünkhöz. Helyzeteket dolgoztunk ki, de a mai napon ezeket nem tudtuk kihasználni, ellenfelünk viszont gólokkal büntette védekezési hibáinkat.

További híreink

Pontszerzés hazai pályán

Pontszerzés hazai pályán

1-1-es döntetlennel ért véget a szerda esti WKW ETO – Kaposvár találkozó, ahol egygólos vendég vezetés után Lipták Zoltán egyenlített a második félidőben. A hajrában még a győzelmi esélyeink is megvoltak, végül pontosztozkodással zártul a zöld-fehérek csatája.

NÉZD ÉLŐBEN!

NÉZD ÉLŐBEN!

WKW ETO FC Győr - Kaposvári Rákóczi FC Merkantil Bank Liga 2. forduló

Szerdán jön a Kaposvár

Szerdán jön a Kaposvár

Szerda este 19:00 órakor a Merkantil Bank Liga 2. fordulójában a tavaly még az élvonalban szereplő Kaposvári Rákóczi FC-t fogadjuk hazai pályán. Szurkoljunk együtt az első hazai győzelemért! Hajrá ETO!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink