Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Szép játék Szenicén

U16-os 5-1 arányban győzött a Senica ellen, ahol Bajtel Botond mesterhármasig jutott, az U17 pedig rengeteg helyzetet kialakítva Mázsás Gábor találatával egygólos előnyt szerzett az első félidőben, de a hajrában büntetőből egyenlíteni tudott a hazai gárda, így 1-1-es döntetlennel zárult a mérkőzés!

Szép játék Szenicén

FK Senica U16 – ETO FC Győr U16 1-5 (1-3)

Gólszerzők: Bajtel (3), Bánáti, Horváth

ETO: Csáktornyai – Kelemen (Török), Horváth, Moharos (Kulcsár), Kráz (Koblinger), Balogh, Sós, Bánáti, Reizinger (Bíró), Bajtel, Balajthy (Maxim)

Bognár Zsolt: „Egy harcos, sok párharccal teli mérkőzést játszottunk! Első perctől kezdve jó iramban, kreatívan futballoztunk. Sokszor voltunk az ellenfél tizenhatosán belül. Szép gólokat rúgtunk, megérdemelten nyertünk ilyen arányban is!”

 

FK Senica U17 – ETO FC Győr U17 1-1 (0-1)

Gólszerző: Mázsás

ETO: Mátyus (Kiss) – Deákovits, Urblik (Tullner) Csáki (Csontos), Óvári, Horváth, Wingler, Tóth R., Mitring (Bognár), Mázsás (Bartosik), Süveges

Takács Gábor: „Kellemetlen stílusban játszó ellenféllel szemben rengeteg helyzetet alakítottunk ki, az eredmény nem tükrözi a játék képét. Győzelmet érdemeltünk volna, a végén egy vitatható tizenegyessel egyenlített az ellenfél. Gratulálok a csapatnak a mutatott játékhoz és a hozzáálláshoz! Hajrá ETO!”

További híreink

Hatpontos szerda

Hatpontos szerda

Két utánpótlás mérkőzést rendeztek szerdán az ETO Parkban. Az U19-es csapat a 2. fordulóból elmaradt Honvéd, míg az U17-es gárda a 10. körből elhalasztott Paks elleni meccsét pótolta.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Hat utánpótlás korosztályunk lépett pályára az elmúlt héten, ezeken a mérkőzéseken felemás eredmények születtek. Négy győzelem mellett egy döntetlen és két vereség volt a mérleg.

Szalka duplájával ifi siker Nyíregyházán

Szalka duplájával ifi siker Nyíregyházán

U19-es csapatunk a 7. fordulóból elmaradt mérkőzését pótolta ma délelőtt Nyíregyházán, ahol magabiztos játékkal gyűjtötte be a három pontot.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink