Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Szép játék Szenicén

U16-os 5-1 arányban győzött a Senica ellen, ahol Bajtel Botond mesterhármasig jutott, az U17 pedig rengeteg helyzetet kialakítva Mázsás Gábor találatával egygólos előnyt szerzett az első félidőben, de a hajrában büntetőből egyenlíteni tudott a hazai gárda, így 1-1-es döntetlennel zárult a mérkőzés!

Szép játék Szenicén

FK Senica U16 – ETO FC Győr U16 1-5 (1-3)

Gólszerzők: Bajtel (3), Bánáti, Horváth

ETO: Csáktornyai – Kelemen (Török), Horváth, Moharos (Kulcsár), Kráz (Koblinger), Balogh, Sós, Bánáti, Reizinger (Bíró), Bajtel, Balajthy (Maxim)

Bognár Zsolt: „Egy harcos, sok párharccal teli mérkőzést játszottunk! Első perctől kezdve jó iramban, kreatívan futballoztunk. Sokszor voltunk az ellenfél tizenhatosán belül. Szép gólokat rúgtunk, megérdemelten nyertünk ilyen arányban is!”

 

FK Senica U17 – ETO FC Győr U17 1-1 (0-1)

Gólszerző: Mázsás

ETO: Mátyus (Kiss) – Deákovits, Urblik (Tullner) Csáki (Csontos), Óvári, Horváth, Wingler, Tóth R., Mitring (Bognár), Mázsás (Bartosik), Süveges

Takács Gábor: „Kellemetlen stílusban játszó ellenféllel szemben rengeteg helyzetet alakítottunk ki, az eredmény nem tükrözi a játék képét. Győzelmet érdemeltünk volna, a végén egy vitatható tizenegyessel egyenlített az ellenfél. Gratulálok a csapatnak a mutatott játékhoz és a hozzáálláshoz! Hajrá ETO!”

További híreink

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok!

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok!

A legkisebbeké a pálya!

A legkisebbeké a pálya!

Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek! Az ETO FC Győr legkisebb korosztálya szeretettel vár minden gyereket, aki tehetségesnek és rátermettnek érzi magát, és mindene a foci! Az ovifoci kiválasztók mellett lehetőség nyílik, arra, hogy nálunk is megmutasd magad!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink