Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Szép játék Szenicén

U16-os 5-1 arányban győzött a Senica ellen, ahol Bajtel Botond mesterhármasig jutott, az U17 pedig rengeteg helyzetet kialakítva Mázsás Gábor találatával egygólos előnyt szerzett az első félidőben, de a hajrában büntetőből egyenlíteni tudott a hazai gárda, így 1-1-es döntetlennel zárult a mérkőzés!

Szép játék Szenicén

FK Senica U16 – ETO FC Győr U16 1-5 (1-3)

Gólszerzők: Bajtel (3), Bánáti, Horváth

ETO: Csáktornyai – Kelemen (Török), Horváth, Moharos (Kulcsár), Kráz (Koblinger), Balogh, Sós, Bánáti, Reizinger (Bíró), Bajtel, Balajthy (Maxim)

Bognár Zsolt: „Egy harcos, sok párharccal teli mérkőzést játszottunk! Első perctől kezdve jó iramban, kreatívan futballoztunk. Sokszor voltunk az ellenfél tizenhatosán belül. Szép gólokat rúgtunk, megérdemelten nyertünk ilyen arányban is!”

 

FK Senica U17 – ETO FC Győr U17 1-1 (0-1)

Gólszerző: Mázsás

ETO: Mátyus (Kiss) – Deákovits, Urblik (Tullner) Csáki (Csontos), Óvári, Horváth, Wingler, Tóth R., Mitring (Bognár), Mázsás (Bartosik), Süveges

Takács Gábor: „Kellemetlen stílusban játszó ellenféllel szemben rengeteg helyzetet alakítottunk ki, az eredmény nem tükrözi a játék képét. Győzelmet érdemeltünk volna, a végén egy vitatható tizenegyessel egyenlített az ellenfél. Gratulálok a csapatnak a mutatott játékhoz és a hozzáálláshoz! Hajrá ETO!”

További híreink

Hat ETO-s az utánpótlás válogatottaknál

Hat ETO-s az utánpótlás válogatottaknál

Az U18-as válogatottba kettő, míg az U17-es nemzeti csapatba négy játékost ad az ETO FC. A tizennyolc esztendősök között Deákovits Richárd és Tuboly Máté, míg az egyel fiatalabbaknál Vingler László, Huszár Marcell, Klausz Milán és Kráz Tamás képviseli csapatunkat.

Nagyüzem a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémián is!

Nagyüzem a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémián is!

Hétfőn megkezdte a felkészülést a győri Akadémia U13-U19-es korosztálya. Tuboly Frigyes, az ETO Akadémia igazgatója beszélt a felkészülés menetéről, a célokról és a változásokról.

Sikeres játék a Fradi ellen, majd csobbanás a Balatonban

Sikeres játék a Fradi ellen, majd csobbanás a Balatonban

Szabó Tibor leány csapatai kedden délelőtt a Ferencváros korosztályos együtteseivel mérkőztek meg Balatonlellén, ahová az ETO FC egyik csapatbuszával utaztak. Az U13-as gárda döntetlenre végzett, míg az egy évvel idősebbek győztesen hagyták el a pályát, a nyári kánikulában lejátszott mérkőzés után pedig jöhetett a jól megérdemelt csobbanás a Balatonban.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink