Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Szép játék Szenicén

U16-os 5-1 arányban győzött a Senica ellen, ahol Bajtel Botond mesterhármasig jutott, az U17 pedig rengeteg helyzetet kialakítva Mázsás Gábor találatával egygólos előnyt szerzett az első félidőben, de a hajrában büntetőből egyenlíteni tudott a hazai gárda, így 1-1-es döntetlennel zárult a mérkőzés!

Szép játék Szenicén

FK Senica U16 – ETO FC Győr U16 1-5 (1-3)

Gólszerzők: Bajtel (3), Bánáti, Horváth

ETO: Csáktornyai – Kelemen (Török), Horváth, Moharos (Kulcsár), Kráz (Koblinger), Balogh, Sós, Bánáti, Reizinger (Bíró), Bajtel, Balajthy (Maxim)

Bognár Zsolt: „Egy harcos, sok párharccal teli mérkőzést játszottunk! Első perctől kezdve jó iramban, kreatívan futballoztunk. Sokszor voltunk az ellenfél tizenhatosán belül. Szép gólokat rúgtunk, megérdemelten nyertünk ilyen arányban is!”

 

FK Senica U17 – ETO FC Győr U17 1-1 (0-1)

Gólszerző: Mázsás

ETO: Mátyus (Kiss) – Deákovits, Urblik (Tullner) Csáki (Csontos), Óvári, Horváth, Wingler, Tóth R., Mitring (Bognár), Mázsás (Bartosik), Süveges

Takács Gábor: „Kellemetlen stílusban játszó ellenféllel szemben rengeteg helyzetet alakítottunk ki, az eredmény nem tükrözi a játék képét. Győzelmet érdemeltünk volna, a végén egy vitatható tizenegyessel egyenlített az ellenfél. Gratulálok a csapatnak a mutatott játékhoz és a hozzáálláshoz! Hajrá ETO!”

További híreink

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

U12-es csapatunk a Ferencvárost győzte le nagy arányban, ahol Adi Mátyás mesterhármasig jutott! A Trencin ellen szereplő korosztályaink vegyes eredménnyel zártak, míg az U15 szoros meccsen egy góllal alulmaradt, addig az U14 Barna Dániel duplájával, valamint Árpási és Beődi góljával 4-1-re nyert a szlovák ellenféllel szemben. Takács Gábor U17-es együttese pedig 1-1-es döntetlent ért el a remek erőkből álló MTK otthonában! Szép volt fiúk!

Kiszakadt a gólzsák a hétközi meccseken

Kiszakadt a gólzsák a hétközi meccseken

U12-es csapatunk Parndorfban 16 gólt rúgott, az U11 pedig hosszú kihagyás után első mérkőzését játszotta az MTE otthonában, ahol nagyot küzdve 7-5 arányban maradt alul.

Felnőtt csapat ellen nyert az U19

Felnőtt csapat ellen nyert az U19

Az NBIII. Nyugati csoportjában 4. helyen záró Ménfőcsanakot fogadta Csató Sándor együttese a hétközi felkészülési mérkőzésen. Hanzli góljával és Tamás szabadrúgásból szerzett találatával már a félidőben kétgólos előnyre tettek szert a fiatalok, de még a szünet előtt szépíteni tudtak a vendégek. A második játékrészben több gól már nem született, így 2-1-es győzelmet aratott az Ifjúsági BL-re készülő csapatunk! Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink