Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

ETO – ZTE 1-3

Az utolsó felkészülési mérkőzésen mezőnyben egyenlő ellenfelei voltunk az NBI-es Zalaegerszegnek, de a vendégek helyzetkihasználása jobbnak bizonyult!

ETO – ZTE 1-3

Aktív támadójátékkal kezdtük a meccset, a 16. percben Vashkeba Vasyl kishíján megszerezhette volna a mérkőzés első gólját, mikor egy megelőző szerelés után messziről lövésre szánta el magát, de a visszatáncoló Demjénnek sikerült a felső lécre tolni a labdát. Negyedórával később Könyves indult meg és vitte el a kimozduló Gundel-Takács mellett a labdát, majd a kapuba tartó lövést az utolsó pillanatban Fejes Andrásnak becsúszva sikerült szögletre hárítani. A 32. percben Vitális veszélyeztetett, mikor megszerzett egy lepattanó labdát és távólról próbálkozott, de az erős löketet fogta Demjén.

A 36. percben vezetést szerzett a ZTE, Sankovic passzolt Babatinak, aki betört a büntetőterületen belülre és ballal laposan lőtt, amit bravúrral védett Gundel-Takács, de a kipattanót Könyves könyörtelenül bevágta. (0-1) A 41. percben Priskin révén kiegyenlíthettünk volna, de az ötös előteréből elvégzett lövés centikkel a kapu mellett hagyta el a játékteret. A félidő végén azonban mégis a vendégek duplázták meg előnyüket, Gundel-Takács passzolta ki pontatlanul a labdát, amire Sankovic csapott le és 16 méterről védhetetlenül a kapuba lőtt. (0-2)

A szünetben nem történt változás az ETO-nál, Boér Gábor viszont 7 cserejátékost is pályára küldött a formálódó zalaegerszegi keretből. A félidő után rögtök egy győri akciót láthattunk, Kovács Krisztián beadása utána Vashkeba bólintott, de a fejes levágódott a védőről. Az 51. percben a csereként beállt Dragóner a bal oldalon indult meg, majd egy csellel befele jó ütemben eltolta Vári mellett és jobb lábbal kilőtte a kapu bal alsó sarkát. (0-3) A védősorban ismét Fejes villant, remekül ért vissza és lábbal blokkolta Zimonyi közeli löketét.

A 66. percben sikerült megszerezni a szépítő találatot, Priskin laposan passzolt Vashkebához, aki kapura lőtt, de labda a jobb alsó kapufáról kifelé pördült és a kipattanóra a feladó, Priskin érkezett és a hálóba lőtt! (1-3) A 82. percben Lipták ugratta ki Király Botondot, de labdájába a végső pillanatban bele tudott lépni Bedi Bence. A mérkőzés hátralévő részében nagyobb ziccereket már nem alakítottak ki a csapatok, így a végeredmény sem változott!

WKW ETO FC Győr – ZTE FC 1-3 (0-2)

Gólszerzők: Priskin (66') ill. Könyves (36'), Sankovic (44'),Dragóner (52')

WKW ETO FC Győr: Gundel-Takács - Kovács, Vári (Temesvári 83’), Fejes, Forró (Lipták 71’) - Kiss, Vashkeba, Vitális (Szimcso 56’) – Májer (Király 67’), Szuhodovszki (Múcska 56’), Priskin

ZTE FC: Demjén - Lesjak, Bobál D., Vass, Tajti, Babati, Könyves, Sankovic, Szépe, Kun, Bedi 

Cserék: Zimonyi, Szökrönyös, Gergényi, Bedő, Takács, Hegedűs, Sebestyén, Németh, Kovács B., Dragóner, Gyurján 

 

További híreink

Kimagasló kapusteljesítmény

Kimagasló kapusteljesítmény

Gundel-Takács Bence első tétmérkőzését játszotta tegnap az ETO színeiben és remek formában védett, rengeteg bravúrt mutatott be és többször góltól mentette meg a csapatot. Kapusunkat a tegnapi találkozóról kérdeztük.

Nem sikerült pontot szerezni a nyitányon

Nem sikerült pontot szerezni a nyitányon

Az FC Ajka több helyzetet alakított ki a mai napon és 0-0-ás félidőt követően a második játékrészben kétgólos előnyre tett szert. A 82. percben Priskinnek még sikerült szépíteni, de az egyenlítés elmaradt, így 2-1-es végeredmény született a hazaiak javára.

Tuifel Péter: Bizakodva várhatjuk a rajtot!

Tuifel Péter: Bizakodva várhatjuk a rajtot!

A nyári átigazolási időszak során nagy átalakuláson ment keresztül a keret, de új edzőpárosunk igyekezett mindenkivel megismertetni az elképzeléseit. Alábbiakban Tuifel Péter értékelte a felkészülést, kitért az idei csapat erősségére és elmondta – kezdeményező játékkal lépnénk fel Ajkán.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink