Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Már bemutatkoztak

A télen igazolt játékosok közül a tavaszi nyitányon a grúz védő Lasha Totadze mutatkozott be elsőként a magyar élvonalban, őt – szintén csereként - Eldin Adilovic és Nicolas Ceolin követte hazai pályán a Vasas ellen, a brazil csatár aztán a diósgyőri meccsen is beállt a második félidőre. A legutóbbi fordulóban pedig Vakhtang Pantskhava húzhatta magára először ETO-s mezét, grúz támadónk már egy NBII-es meccs alkalmával és a tegnapi egymásközti játék során is meggyőzte tudásáról a szakmai stábot.

„Az NBII-es meccs jó kis bemelegítés volt számomra, egész jól ment a játék, de ennél sokkal jobban örültem, amikor a Pápa ellen lehetőséget kaptam az élvonalbeli bemutatkozásra. Igaz, csak tíz percet tölthettem a pályán, és sajnos nem úgy sikerült a végeredmény, ahogy elterveztük, a győri stadionban, a hazai közönség előtt való debütálásom miatt számomra mégis emlékezetes marad a találkozó. Úgy érezem, már utolértem magam, de azért a két találkozón nyújtott játékomtól még odébb van a legjobb formám. Keményen dolgozom, hogy egyre jobb legyek, és várom a következő lehetőséget.” – mondta el a délelőtti edzést követően Pantskhava.

 

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink