Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Rutinos védőt igazoltunk

Forró Gyula a Dorogi FC-től érkezett és 1 évre kötelezte el magát klubunkhoz, 2021.06.30-ig szóló szerződést írt alá az ETO-nál! Játékosunknak sok sikert kívánunk!

Rutinos védőt igazoltunk

A 103 NBI-es meccsel rendelkező, egykori válogatott hátvéd a Kecskemét és az Újpest színeiben szerepelt az élvonalban, az elmúlt éveket pedig a másodosztályban töltötte – játszott a Puskás Akadémiánál, valamint Nyíregyházán, az előző szezonban pedig Dorogon szerepelt, ahol 21 bajnokin és 3 kupameccsen lépett pályára.

„Nagyon különlegesen alakult a bajnokság befejezése, Dorogon úgy döntöttek, hogy a kialakult helyzet miatt anyagilag nem tudnak tovább finanszírozni, ezért szabadon igazolhatóvá váltam nyáron. Ez idő alatt egyedül edzettem otthon és egy hosszabb szünetet követően jött a győri lehetőség, hogy megnéznék milyen állapotban vagyok fizikálisan, mert a képességeimmel tisztában vannak. A Soroksár elleni edzőmeccsen sikerült meggyőznöm a szakmai stábot, hogy fizikálisan segítségére tudok lenni a csapatnak. Természetesen van lemaradásom, de igyekszem behozni és a jövő hét vasárnapi bajnoki nyitányra már szeretnék olyan állapotba kerülni, hogy 100%-osan számíthasson rám a stáb.”

Köszöntünk a csapatban és sok sikert kívánunk a következő szezonhoz!

További híreink

Akár másképp is alakulhatott volna

Akár másképp is alakulhatott volna

Az elmúlt évhez hasonlóan ismét bajnoki döntőbe jutott az ETO FC női labdarúgócsapata. A finálé első összecsapásán együttesünk közel állt a meglepetéseredmény eléréséhez, de néhány vitatható ítélet után a győri zöld-fehérek végül vesztesen hagyták el a Groupama Arénát.

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

A Simple Női Liga bajnoki döntőjének első összecsapásán a Ferencváros vendégeként lépett pályára az ETO FC. A két győzelemig zajló párharc első felvonásán csapatunk 1-0 arányú vereséget szenvedett.

Emlékezetes szezonzáró

Emlékezetes szezonzáró

A hétvégi zárófordulóban NB II-es csapatunk döntetlent ért el a Csákvár ellen. A találkozó nem csak azért marad emlékezetes, mert Priskin Tamás a klub legendája utoljára lépett pályára zöld-fehérben, hanem mert egy új név került fel az ETO gólszerzőinek hosszú listájára.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink