Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Rutinos védőt igazoltunk

Forró Gyula a Dorogi FC-től érkezett és 1 évre kötelezte el magát klubunkhoz, 2021.06.30-ig szóló szerződést írt alá az ETO-nál! Játékosunknak sok sikert kívánunk!

Rutinos védőt igazoltunk

A 103 NBI-es meccsel rendelkező, egykori válogatott hátvéd a Kecskemét és az Újpest színeiben szerepelt az élvonalban, az elmúlt éveket pedig a másodosztályban töltötte – játszott a Puskás Akadémiánál, valamint Nyíregyházán, az előző szezonban pedig Dorogon szerepelt, ahol 21 bajnokin és 3 kupameccsen lépett pályára.

„Nagyon különlegesen alakult a bajnokság befejezése, Dorogon úgy döntöttek, hogy a kialakult helyzet miatt anyagilag nem tudnak tovább finanszírozni, ezért szabadon igazolhatóvá váltam nyáron. Ez idő alatt egyedül edzettem otthon és egy hosszabb szünetet követően jött a győri lehetőség, hogy megnéznék milyen állapotban vagyok fizikálisan, mert a képességeimmel tisztában vannak. A Soroksár elleni edzőmeccsen sikerült meggyőznöm a szakmai stábot, hogy fizikálisan segítségére tudok lenni a csapatnak. Természetesen van lemaradásom, de igyekszem behozni és a jövő hét vasárnapi bajnoki nyitányra már szeretnék olyan állapotba kerülni, hogy 100%-osan számíthasson rám a stáb.”

Köszöntünk a csapatban és sok sikert kívánunk a következő szezonhoz!

További híreink

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Fölényes hazai győzelem

Fölényes hazai győzelem

A Merkantil Bank Liga 16. fordulójában csapatunk a Vasas otthonában lépett pályára, ahol a hazaiak fölényes győzelmet arattak.

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 17. fordulójában a Csorna látogatott az ETO Parkba, ahol a vendégek már két góllal is vezettek, ám fiataljaink remekül hajráztak, és a ráadásban fordítani tudtak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink