Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Győztes folytatás hazai pályán

Priskin révén hamar megszereztük a vezetést a 14. percben, majd Vashkeba duplájával háromgólos előnyre tettünk szert és bebiztosítottuk magunkat az első félidő végére! A második játékrészben rengeteg szép akciót dolgozott ki fiatal támadósorunk, de a gólok számát már nem sikerült tovább növelni, így 3-0-ás győzelmet arattunk a BVSC ellen!

Győztes folytatás hazai pályán

Az első perctől kezdve megdolgoztattuk a vendégek kapusát, aki remek formában védett a mérkőzésen. A 12. percben Vashkeba a büntetőterületen belül játszotta meg Szuhodovszkit, akinek jobbra tartó lövését bravúrral tolta szögletre Horváth. A sarokrúgást Kiss tekerte be, majd a hosszú oldalon érkező Priskin egy érintésből a kapuba belsőzött! (1-0)

Tíz perccel később ismét rezzent a vendégek hálója, Priskin gyorsított rá a jobb szélen, majd laposan adta be a labdát a középen érkező Vashkebának, aki közelről higgadtan a kapuba közepébe passzolt. (2-0) A félidő végén Szuhodovszki előtt két nagy lehetőség is adódott az ötös előterében, végül Vashkebának sikerült betalálni a hosszabbításban. Mélységből indult meg egy lepattanóra majd betört a kapu elé és biztos lábbal gurította el a kapus mellett a labdát, ezzel megszerezve második találatát! (3-0)

A szünet után teljes sorcserével folytattuk a meccset, mindenkinek 45 perc játéklehetőség jutott. Dvorschák rögtön lendületből labdát szerzett az ellenfél térfelén, majd megjátszotta Sipőczöt, aki a kapus kezébe tekert. A 60. percben Márton került ziccerbe, mikor Májer beadására a hosszún érkezett és a lepattanót egyből kapura lőtte, azonban a vendégek kapusa fogta a félmagasan szálló labdát.

Gyurákovics öt percen belül két bravúrt is bemutatott, először a rövid alsóba ért le, majd a rövid felsőből tornázta ki a labdát. Az utolsó húsz percben gyors labdajáratás után rengeteg helyzetet sikerült kidolgozni, először Farkas labdája gurult el a gólvonal előtt, majd Múcska lövése vágódott le a kapufáról. A hajrában sem adták fel a fiatalok, de az eredményen már nem tudtak változtatni.

Szép volt fiúk!

WKW ETO FC Győr: 

1.félidei kezdő: Gundel-Takács - Kovács K., Vári, Fejes, Forró - Kiss, Vashkeba, Vitális - Szimcso, Priskin, Szuhodovszki

2.félidei kezdő: Gyurákovics, Dvorschák, Lipták, Temesvári, Kerkez, Múcska, Sipőcz, Király, Farkas, Márton, Májer

BVSC Zugló: Horváth - Kovács G., Balogh M., Balogh B., Májer G., Tóth, Fisli, Simon K., Szabó Á., Schrammel, Murai

Cserék: Gábor, Ladányi, Balázs, Komódi, Pintér, Hrepka, Bartos, Szabó Z., Hinics, Juhász, Dr. Horváth

További híreink

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Fölényes hazai győzelem

Fölényes hazai győzelem

A Merkantil Bank Liga 16. fordulójában csapatunk a Vasas otthonában lépett pályára, ahol a hazaiak fölényes győzelmet arattak.

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 17. fordulójában a Csorna látogatott az ETO Parkba, ahol a vendégek már két góllal is vezettek, ám fiataljaink remekül hajráztak, és a ráadásban fordítani tudtak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink