Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Szlovák ellenfelekkel indult a felkészülés

U15-ös és U14-es korosztályunk a Senica otthonában ért el fölényes, négygólos győzelmet. A fiatalabbaknál a csapat erősségét mutatja, hogy a hat gólt hat különböző játékos szerezte, az idősebbeknél Szép duplázott, valamint Póczik és Umathum is betalált! Takács Gábor U17-es együttese pedig jó játékkal Németh és Csáky révén 2-2-es döntetlent ért el a szlovák élmezőnybe tartozó Slovan Bratislava ellen! Szép volt fiúk! Íme a hétvége eredményei:

Szlovák ellenfelekkel indult a felkészülés

FK Senica U15 – ETO FC Győr U15 0-4 (0-0)

Gólszerzők: Szép (2), Póczik, Umathum

ETO: Huszár (Horváth) – Selyem (Póczik), Uhmatum, Csorba N., Schmáler - Gönye, Herczeg (Jankovics), Rátonyi - Vukk, Szép, Varga (Pusztai)

Vezetőedző: Balogh Zoltán

„Jó fizikumú, agresszív csapattal találkoztunk. A mérkőzés elejétől érvényesült technikai és taktikai fölényünk. Tetszetős kombinációk jellemezték játékunkat. Végig sportszerűen játszó ellenfelet sikerült legyőzni!”

 

FK Senica U14 – ETO FC Győr U14 2-6 (2-3)

Gólszerzők: Jádli, Szecsődi M., Zsiga, Pénzes, Szecsődi B., Barna

ETO: Papp – Albrecht (Fekete) (Herczeg), Csesztregi, Varga, Garai (Kim Jun), Pénzes (Szecsődi B.), Zsiga, Árpási, Jádli, Szecsődi M. (Méhes), Barna (Árpási B.)                                                                                                  

Vezetőedző: Nicsenko Igor

 „Hosszú szünet után első edzőmérkőzését játszotta a csapat. Arra jó volt, hogy végre újra együtt volt a srácok és meg tudtuk nézni az új igazolásokat, illetve próbajátéksokat. Mindenki odatette magát, jobban futballoztunk, az első perctől kezdve végig mi domináltunk. Szép támadásokat vezettünk és szép gólokat rúgtunk. Friss igazolásaink megmutatták, hogy lehet rájuk számítani és erősítést jelentenek a csapat számára. Dolgozunk tovább, mert augusztusban korosztályunk már az országos bajnokságban vesz részt!”

 

ETO FC Győr U17 – SK Slovan Bratislava U17 2-2 (2-1)

Gólszerzők: Németh, Csáky

ETO: Mátyus (Sebők)- Bognár (Saad), Csáky,Urblik (Demkó), Óvári, Vinkler, Tóth (Goretich), Kulifay, Németh, Mázsás (Rubus), Süveges (Bartossik)

Vezetőedző: Takács Gábor

„Egy jó ellenféllel szemben, kitűnő mérkőzést játszottunk, ahol a végén a győzelmet is megszerezhettük volna. Gratulálok a csapatnak. Hajrá ETO!”

 

ETO FC Győr U16 - SK Slovan Bratislava U16 0-3 (0-2)

ETO: Csáktornyai, Kulcsár (Török), Horváth, Moharos, Kráz (Koblinger), Balogh (Zsédely), Sós (Reizinger), Bánáti, Balajti (Bíró), Bajtel, Huszár

Vezetőedző: Bognár Zsolt

„Az egész mérkőzésen fáradtan és enerváltan játszottunk, az ellenfél minden tekintetben felülmúlt minket, fizikálisan és gyorsaságban egyaránt, teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést! Sokkal többet vártam a csapattól!”

 

SK Slovan Bratislava U19 – ETO FC Győr U19 4-0 (3-0)

ETO: Kantó (Mittnacht) – Fendrik (Lasz), Wágenhoffer (Ignácz), Molnár, Tamás (Gasztos) - Rébék, Orosz, Artner (Horváth) - Szalka, Erdei, Major (Lacza)

Vezetőedző: Csató Sándor

„Jól kezdtük a mérkőzést, magabiztosak voltunk, sokat birtokoltuk a labdát, mégis az ellenfelünk szerezte a gólokat bosszantó egyéni hibák után. Sokat kell fejlődnünk védekezésben és támadásban is az előttünk álló hetekben."

További híreink

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

U12-es csapatunk a Ferencvárost győzte le nagy arányban, ahol Adi Mátyás mesterhármasig jutott! A Trencin ellen szereplő korosztályaink vegyes eredménnyel zártak, míg az U15 szoros meccsen egy góllal alulmaradt, addig az U14 Barna Dániel duplájával, valamint Árpási és Beődi góljával 4-1-re nyert a szlovák ellenféllel szemben. Takács Gábor U17-es együttese pedig 1-1-es döntetlent ért el a remek erőkből álló MTK otthonában! Szép volt fiúk!

Kiszakadt a gólzsák a hétközi meccseken

Kiszakadt a gólzsák a hétközi meccseken

U12-es csapatunk Parndorfban 16 gólt rúgott, az U11 pedig hosszú kihagyás után első mérkőzését játszotta az MTE otthonában, ahol nagyot küzdve 7-5 arányban maradt alul.

Felnőtt csapat ellen nyert az U19

Felnőtt csapat ellen nyert az U19

Az NBIII. Nyugati csoportjában 4. helyen záró Ménfőcsanakot fogadta Csató Sándor együttese a hétközi felkészülési mérkőzésen. Hanzli góljával és Tamás szabadrúgásból szerzett találatával már a félidőben kétgólos előnyre tettek szert a fiatalok, de még a szünet előtt szépíteni tudtak a vendégek. A második játékrészben több gól már nem született, így 2-1-es győzelmet aratott az Ifjúsági BL-re készülő csapatunk! Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink