Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Mervó Bence nem felejtette el, honnan indult

Az élvonalbeli szereplés előtt álló egykori Akadémista, Mervó Bence egy zsák labdával támogatta az ETO feltörekvő tehetségeit. Köszönjük a kedves ajándékot, és sok sikert kívánunk Bencének az elsőosztályban!

Mervó Bence nem felejtette el, honnan indult

Mervó Bence 2006-ban, 11 éves korában került az ETO-ba, majd végigjárva a korosztályos csapatokat, eljutott az NBI-ig, ahol 2014. május 31-én mutatkozott be a Mezőkövesd ellen. A 2015-ös Új-zélandi U20-as világbajnokságon 5 gólig jutott, és ő lett a torna ezüstcipőse.

mervó

Bence karrierjét több súlyos sérülés is hátráltatta, de kitartásának és kemény munkájának köszönhetően, hosszú idő után most újra az NBI-ben bizonyíthat, a Budafok színeiben. Ennek ellenére nem felejtette el, honnan indult, mindig is szívén viselte az ETO-ban nevelkedő fiatal tehetségek sorsát. Most visszatért nevelőegyesületéhez, és egy zsák új labdával örvendeztette meg a gyerekeket.

mervó

Büszkék vagyunk Bencére, és köszönjük támogatását, illetve sok sikert és szép gólokat kívánunk neki a 2020/2021-es szezonban az elsőosztályban!

További híreink

Pontszerzés hazai pályán

Pontszerzés hazai pályán

1-1-es döntetlennel ért véget a szerda esti WKW ETO – Kaposvár találkozó, ahol egygólos vendég vezetés után Lipták Zoltán egyenlített a második félidőben. A hajrában még a győzelmi esélyeink is megvoltak, végül pontosztozkodással zártul a zöld-fehérek csatája.

NÉZD ÉLŐBEN!

NÉZD ÉLŐBEN!

WKW ETO FC Győr - Kaposvári Rákóczi FC Merkantil Bank Liga 2. forduló

Szerdán jön a Kaposvár

Szerdán jön a Kaposvár

Szerda este 19:00 órakor a Merkantil Bank Liga 2. fordulójában a tavaly még az élvonalban szereplő Kaposvári Rákóczi FC-t fogadjuk hazai pályán. Szurkoljunk együtt az első hazai győzelemért! Hajrá ETO!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink