Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Holnap este Soroksár-ETO

A felkészülés harmadik mérkőzésén csapatunk szerda este 18:00 órakor idegenben lép pályára a Soroksár SC otthonában! A mérkőzésről online szöveges tudósítást olvashatnak holnapunkon!

Holnap este Soroksár-ETO

Távozóink közül két játékossal Lovrencsics Balázzsal és Gengeliczki Gergővel is találkozhatunk majd a Soroksár keretében, valamint a nyári átigazolási időszakban a 22 éves erdélyi támadóval, Magyari Szilárddal erősített még a klub. Hozzánk hasonlóan két edzőmeccset már lejátszottak, az NBIII-as ESMTK ellen 2-0-ra győztek, a harmadosztályba feljutó PMSC-vel szemben pedig 2-2-es döntetlent értek el.

November 6. után most találkozik újra a két együttes, ugyanis az előző idényben a tavaszi visszavágó már elmaradt, így annak „pótlásaként” is tekinthetünk az összecsapásra!

Hajrá ETO!

További híreink

Pontszerzés hazai pályán

Pontszerzés hazai pályán

1-1-es döntetlennel ért véget a szerda esti WKW ETO – Kaposvár találkozó, ahol egygólos vendég vezetés után Lipták Zoltán egyenlített a második félidőben. A hajrában még a győzelmi esélyeink is megvoltak, végül pontosztozkodással zártul a zöld-fehérek csatája.

NÉZD ÉLŐBEN!

NÉZD ÉLŐBEN!

WKW ETO FC Győr - Kaposvári Rákóczi FC Merkantil Bank Liga 2. forduló

Szerdán jön a Kaposvár

Szerdán jön a Kaposvár

Szerda este 19:00 órakor a Merkantil Bank Liga 2. fordulójában a tavaly még az élvonalban szereplő Kaposvári Rákóczi FC-t fogadjuk hazai pályán. Szurkoljunk együtt az első hazai győzelemért! Hajrá ETO!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink