Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Vankó Imre hazatért

4 év után újra ETO-színekben játszik saját nevelésű szélsőnk, Vankó Imre. Szurkolóink a 18-as mezben láthatják majd. Köszöntünk újra itthon!

Vankó Imre hazatért

Vankó Imre gyerekkora óta az ETO-ban nevelkedett, 2016 nyarán igazolt Budafokra, ahol 3 és fél szezont töltött, legutóbb pedig Szegeden volt egy félévet. A 26 éves szélső 1 éves szerződést írt alá. Érdekesség, hogy bátyjával, Priskin Tamással pályafutásuk során először játszanak egy csapatban.

vankó

Vankó Imre a Lipót elleni edzőmérkőzésen

- „Nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhettem az ETO-hoz! A környezet nem újdonság számomra, régóta ismerem az itt dolgozókat, nagy szeretettel fogadtak a klubnál, nagyon örülök, hogy itt lehetek. A bátyámmal mindig is nagy álmunk volt, hogy egy csapatban játszhassunk, és idén ez végre összejött, mindkettőnk legnagyobb örömére. A tapasztalataim eddig nagyon pozitívak a csapattársaimmal és az edzői stábbal kapcsolatban is, ebből a csapatból szerintem nagyon sok mindent ki lehet hozni, sok tehetséges fiatal játékos van a keretben. Fontos számomra, hogy a csapat jól szerepeljen, és ezért én meg is fogok tenni mindent.” - mondta Vankó Imre bemutatkozásakor.

Szeretettel köszöntünk újra az ETO-nál, és sikeres szezont kívánunk!

priskin vankó

Együtt a testvérek
fotó: facebook.com/weareberber

További híreink

Pontszerzés hazai pályán

Pontszerzés hazai pályán

1-1-es döntetlennel ért véget a szerda esti WKW ETO – Kaposvár találkozó, ahol egygólos vendég vezetés után Lipták Zoltán egyenlített a második félidőben. A hajrában még a győzelmi esélyeink is megvoltak, végül pontosztozkodással zártul a zöld-fehérek csatája.

NÉZD ÉLŐBEN!

NÉZD ÉLŐBEN!

WKW ETO FC Győr - Kaposvári Rákóczi FC Merkantil Bank Liga 2. forduló

Szerdán jön a Kaposvár

Szerdán jön a Kaposvár

Szerda este 19:00 órakor a Merkantil Bank Liga 2. fordulójában a tavaly még az élvonalban szereplő Kaposvári Rákóczi FC-t fogadjuk hazai pályán. Szurkoljunk együtt az első hazai győzelemért! Hajrá ETO!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink