Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Újra edzésben az akadémia

Tegnap elkezdődött a nyári felkészülés a 2020/21-es szezonra az akadémiai korosztályok számára! A csapatok a rávezető első héten 6 alkalommal találkoznak, az érdemi kemény munka jövő hétfőtől indul, a programot, ahogy minden évben, most is hazai és nemzetközi mérkőzések színesítik majd. Artner Tamás szakmai igazgató alábbiakban felvázolta a következő időszakra tervezett munkát.

Újra edzésben az akadémia

 „Az első hét az egyértelműen rávezető hét, arra szánjuk, hogy az összes játékosunkat élettanilag felmérjük, így főleg az élettani csoport foglalkozik majd velük. A felméréseken kívül kimondottan csak játékokkal foglalkozunk, és a következő héten kezdődik az érdemi munka, amit ez alapján fogunk összeállítani. Az akadémiai csapatok egy hathetes periodizációban fognak dolgozni és a jövő héten már edzőmeccsel fogjuk befejezni a heti munkát.”

Csató Sándor irányításával az ifjúsági BL-re készülő U19-es csapatunk számára is elindult a munka - a koncepció nem változott, azonban kiemelt figyelmet fordítanak a szakemberek a nemzetközi megmérettetés előtt álló fiatalokra!

„Ezúttal sokkal objektívebben, sokkal több edzővel tudunk dolgozni, jobban tudjuk kontrollálni a munkájukat. Nagyon örömteli, hogy ebből a BL-csapatból, 10 játékos a felnőtt csapatnál edz és ez biztos, hogy meg fog látszódni a teljesítményükön!”

U19 vezetőedző – Csató Sándor

U17 vezetőedző – Takács Gábor

U16 vezetőedző – Bognár Zsolt

U15 vezetőedző – Balogh Zoltán

U14 vezetőedző – Nicsenko Igor

 

 

További híreink

Pontszerzés hazai pályán

Pontszerzés hazai pályán

1-1-es döntetlennel ért véget a szerda esti WKW ETO – Kaposvár találkozó, ahol egygólos vendég vezetés után Lipták Zoltán egyenlített a második félidőben. A hajrában még a győzelmi esélyeink is megvoltak, végül pontosztozkodással zártul a zöld-fehérek csatája.

NÉZD ÉLŐBEN!

NÉZD ÉLŐBEN!

WKW ETO FC Győr - Kaposvári Rákóczi FC Merkantil Bank Liga 2. forduló

Szerdán jön a Kaposvár

Szerdán jön a Kaposvár

Szerda este 19:00 órakor a Merkantil Bank Liga 2. fordulójában a tavaly még az élvonalban szereplő Kaposvári Rákóczi FC-t fogadjuk hazai pályán. Szurkoljunk együtt az első hazai győzelemért! Hajrá ETO!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink