Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Győzelem az első felkészülési meccsen

Priskin és Farkas találatával 2-1-es győzelmet arattunk a Lipót Pékség SE ellen a 105 percen keresztül tartó mérkőzésen!

Győzelem az első felkészülési meccsen

A keretben négy próbajátékos is szerepelt – Molnár Róbert és Süvöltős Adrián az első félidőben, Vankó Imre és Szuhodovszky Soma pedig a második játékrészben kapott lehetőséget!

Magabiztosan kezdtük a találkozót, már a 2. percben szabadrúgáshoz jutott a csapat. Kiss lövése élesen csapódott a bal alsó sarok felé, amit még Dénesnek sikerült hárítani, de a kipattanóra jó ütemben érkezett Priskin és korai vezetést szerzett! (1-0) Három percen belül megduplázhattuk volna előnyünket, mikor Vári pontosan ívelt Priskinhez, aki lefordulva védőjéről higgadtan a kapuba gurított, de lesállás miatt a játékvezető érvénytelenítette a találatot.

 Több fiatallal a keretben nagy labdabirtoklási fölénnyel futballoztunk. Kiss ismét pontrúgásból villant, bombája a bal alsóba tartott, de Dénes eszén most sem járt túl. Nem sokkal később Kovács és Kiss kényszerítőzött a jobb szélen, majd összjátékukból beverekedtük magunkat a büntetőterületre és a lefele szálló labdát Priskin ollózva kapura emelte, de a lipóti kapus lábbal védte a próbálkozást. A vendégek első legnagyobb helyzete a 43. perben egy kontratámadás után Winkler előtt adódott, de lövését bravúrral védte Gyurákovics.

 A második félidőben hamar jött az egyenlítő találat, ismét Winkler látta meg jól a helyzetet és átemelve Rengelt a kapuba ívelt. (1-1) Az 55. percben újra érvénytelen gólt szerzetünk, Szuhodovszky indította a középen meglóduló Farkast, aki közelről kilőtte a bal alsó sarkot, de a partjelző lesállást intett.  Az aktív támadójátékunknak a 74. percben meg is lett az eredménye, Vankó nagyot sprintelt a bal szélen, majd egyet tolt a labdán és pontosan bepasszolta a középen érkező Farkashoz, aki első érintésből a kapuba paskolta a labdát! (2-1)

 A nagy meleg ellenére továbbra is szép akciókat láthattunk, először Márton cselezte be magát középre és továbbított Vankó felé, majd egy szép összjáték után a labda Kerkezhez került, aki az érkező Szuhodovszky elé gurított, de jobbra tartó lövése épphogy eltekeredett a kapu mellet. A 88. percben ismét a bal oldali Vankó-Kerkez duó villant, de Vankó lövése elgurult a gólvonal előtt. A nagy létszám miatt a mérkőzés ezúttal 105 percig tartott, de a véghajrában javarészt mezőnyben folyt a játék, így maradt a 2-1-es végeredmény!

Tuifel Péter értékelése:

„A felkészülés második hete a mai mérkőzéssel zárult, munkás héten vagyunk túl, elég kemény volt a srácok számára. Ehhez képest én rengeteg pozitívumot láttam a játékban, de természetesen vannak dolgok, amiket még ki kell javítanunk. Ezen fogunk dolgozni a jövőben, de összességében a hozzáállással és a mutatott játékkal is meg vagyok elégedve. Összeszokott, jó csapat ellen játszottunk, ezért örülök, hogy sokat visszakaptam a gyakoroltakból és meg is nyertük vele a mérkőzést!”

WKW ETO FC Győr – Lipót Pékség SE 2-1 (1-0)

Gólszerzők: Priskin (2’), Farkas 74’) ill. Winkler (48’)

Első félidei kezdő: Gyurákovics - Kovács K., Vári, Fejes, Molnár - Kiss M., Vitális, Múcska - Süvöltős, Priskin, Gaál

Második félidei kezdő: Rengel (Ruisz 78’) – Szabados (Pereira 78’), Dvorschák, Lipták (Simon 78’), Kerkez - Bagi, Vashkeba, Sipőcz (Szabó 78’), Farkas (Márton 78’), Vankó

További híreink

Vincze-gólok sorozatban

Vincze-gólok sorozatban

A megyei első osztályban szereplő, és ott éllovas ETO Akadémia hétvégén Győrszentivánon szerepelt, ahol egy lelkesen küzdő ellenfelet sikerült legyőznie 3-0-ra.

Megérdemelt vendégsiker

Megérdemelt vendégsiker

A Merkantil Bank Liga 33. fordulójában hazai környezetben lépett pályára a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az egyik bajnoki esélyes, a DVSC ellen játszott, és egy gólgazdag mérkőzésen megérdemelt Loki győzelem született.

Három góllal három pont

Három góllal három pont

A megyei első osztályú bajnokság 24. fordulójában Győrszentivánon vendégszerepelt az éllovas ETO Akadémia, ahol mezőnyfölényben játszott egy küzdős ellenféllel szemben, és győzött 3-0-ra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink