Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Márton Adrián hosszabbított

Nagy örömünkre szolgál, hogy fiatal támadónk további egy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését!

Márton Adrián hosszabbított

Adriánnal a hosszabbítással kapcsolatban beszélgettünk!

„Nagyon örülök, hogy újabb egy évig győri színekben léphetek pályára, nagyon sokat jelent számomra és megtisztelő, hogy számítanak rám az első csapatnál!”

Mit vársz a következő szezontól?

Nagy várakozással tekintek a következő szezon elé, minél több mérkőzésen szeretnék pályára lépni ETO-mezben és góljaimmal hozzájárulni a csapat és a klub sikereihez!

Milyen most az öltözői hangulat?

Az öltözői hangulat véleményem szerint fontos tényező egy csapat életében, ezért is örülök, hogy ezzel kapcsolatban csak pozitívumokat tudok mondani!

Hogy telt eddig a felkészülés?

A múlt heti rávezető hét többnyire vizsgálatokkal és felmérésekkel telt, a felkészülést hétfőn kezdtük meg - hétköznapokon két edzésünk van péntek kivételével, szombatonként pedig edzőmeccseket játszunk. Úgy gondolom mindenki élvezi az edzéseket hiszen sok játékon keresztül kapjuk meg a megfelelő terhelést! Nekünk fiataloknak csak könnyíti a beilleszkedést, hogy a tapasztaltabb játékosok sokat segítenek a pályán és azon kívül is!

Játékosuknak további sok sikert kívánunk az ETO-ban! 

További híreink

Pontszerzés hazai pályán

Pontszerzés hazai pályán

1-1-es döntetlennel ért véget a szerda esti WKW ETO – Kaposvár találkozó, ahol egygólos vendég vezetés után Lipták Zoltán egyenlített a második félidőben. A hajrában még a győzelmi esélyeink is megvoltak, végül pontosztozkodással zártul a zöld-fehérek csatája.

NÉZD ÉLŐBEN!

NÉZD ÉLŐBEN!

WKW ETO FC Győr - Kaposvári Rákóczi FC Merkantil Bank Liga 2. forduló

Szerdán jön a Kaposvár

Szerdán jön a Kaposvár

Szerda este 19:00 órakor a Merkantil Bank Liga 2. fordulójában a tavaly még az élvonalban szereplő Kaposvári Rákóczi FC-t fogadjuk hazai pályán. Szurkoljunk együtt az első hazai győzelemért! Hajrá ETO!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink