Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Újabb akadémisták kaptak profi szerződést!

Szabó Tamással és Szabados Attilával klubunk a mai naptól kezdődően 2023.06.30-ig szóló profi szerződést kötött! Gratulálunk és tovább sok sikert kívánunk az ETO-ban!

Újabb akadémisták kaptak profi szerződést!

Szabó Tamás és Szabados Attila

Szabó Tamás 2015 óta nevelkedik az ETO-ban, azóta szerzett egy bronzérmet az U17-tel, egy ezüstöt az U15-tel, az idei évben az U19-es bajnok csapat tagjaként pedig hat góllal járult hozzá a sikerhez! Játékosunk a nyári felkészülést már a felnőttek között kezdte el és hamar bebizonyította, hogy hosszú távon számíthatnak rá!

Szabados Attila neve már nem cseng ismeretlenül az ETO-drukkerek számára, ugyanis a 2019/20-as szezonban 6 alkalommal volt keretben a Merkantil Bank Ligában és háromszor (Szeged – ETO, Dorog – ETO, ETO – Budafok) pályára is lépett! A 18 éves védő 2012-ben igazolt először klubunkba, majd egy kétéves soproni kitérő után 2016-ban újra visszatért, és azóta megszakítás nélkül játszik az ETO-ban és rendszeresen meghívást kap a korosztályos válogatottba is!

Játékosainknak sok sikert kívánunk!

További híreink

Pontszerzés hazai pályán

Pontszerzés hazai pályán

1-1-es döntetlennel ért véget a szerda esti WKW ETO – Kaposvár találkozó, ahol egygólos vendég vezetés után Lipták Zoltán egyenlített a második félidőben. A hajrában még a győzelmi esélyeink is megvoltak, végül pontosztozkodással zártul a zöld-fehérek csatája.

NÉZD ÉLŐBEN!

NÉZD ÉLŐBEN!

WKW ETO FC Győr - Kaposvári Rákóczi FC Merkantil Bank Liga 2. forduló

Szerdán jön a Kaposvár

Szerdán jön a Kaposvár

Szerda este 19:00 órakor a Merkantil Bank Liga 2. fordulójában a tavaly még az élvonalban szereplő Kaposvári Rákóczi FC-t fogadjuk hazai pályán. Szurkoljunk együtt az első hazai győzelemért! Hajrá ETO!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink