Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Sipőcz Bence: Kitartás és kemény munka vezetett az eddigi sikerekhez

Hosszú évek kitartó munkája vezetett támadónk sikeréhez, aki a napokban további három évre kötelezte el magát klubunkhoz!

 Sipőcz Bence: Kitartás és kemény munka vezetett az eddigi sikerekhez

Mit jelent számodra a napokban aláírt profi szerződés?

Természetesen ez az eddigi legnagyobb sikerem, már nagyon régóta itt focizok az ETO-ban és vártam arra, hogy megkapjam ezt a szerződést! Nagyon boldog vagyok, hogy ezt is elértem és igyekszem bizonyítani a felnőtt csapatban is!

Mit gondolsz, mi kellett ahhoz, hogy profi labdarúgó váljon belőled?

Nagyon sok kitartás, hogy minden meccsen és edzésen meg tudjam mutatni, amit tudok; és hogy keményen dolgozok azon, hogy kiemelkedjek a csapatból!

Milyenek az edzések a felnőtt csapatnál?

Nagyon tetszenek az edzések, a kemény munka mellett jut idő játékosabb feladatokra is, és mindenki élvezi, amit csinál! Mindegyik feladat nagy koncentrációt igényel, úgy érzem, sokat tudok fejlődni.

Mit tartasz a legnagyobb erősségednek?

A gyorsaságomat és a technikai készségemet!

Mik a céljaid a jövőben?

Mindenképp szeretnék bekerülni a csapatba, de tudom, nagyon sokat kell dolgoznom, hogy bebizonyítsam, helyem van a kezdőben! Célom, hogy alapembere legyek az ETO-nak és idővel NBI-es játékos váljon belőlem!

Mit emelnél ki az ETO-ban töltött évekből?

Az idei U19-es, és egy korábbi bajnoki címet! Mindkét alkalommal nagyon jó érzéssel töltött el, hogy a bajnokság élén végeztünk!

 

Gratulálunk az első szerződéshez és sok sikert kívánunk! 

További híreink

 Az alázat viszi őket előre

Az alázat viszi őket előre

Két újabb fiatal akadémistánk, Szabó Tamás és Szabados Attila kötelezte el magát 3 évre klubunkhoz, míg előbbi bemutatkozásra vár a felnőttek között, utóbbi a kezdőcsapatba verekedné be magát a következő szezonban!

Visszatért az ETO-hoz Horváth Cs. Attila
Lipták Zoltán újra az ETO-ban!

Lipták Zoltán újra az ETO-ban!

A 2013-as bajnokcsapat védője, Lipták Zoltán visszatért az ETO-hoz! A korábbi válogatott játékos a következő szezonban kulcsszerepet tölthet be a védelem oszlopos tagjaként és a fiatal játékosok mentoraként egyaránt! Köszöntünk újra a csapatban!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink