Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Szerződést kapott a 16 éves tehetség

Kerkez Milos tavaly nyáron Hódmezővásárhelyről érkezett az ETO-ba. A szerb-magyar játékos rögtön korosztálya meghatározó játékosává vált, amivel a felnőtt csapatnál és az utánpótlás válogatottnál is felhívta magára a figyelmet!

Szerződést kapott a 16 éves tehetség

Milyen érzés, hogy idén is számolnak veled a felnőtt keretben?

Nagyon boldog vagyok, hogy a klub és az edzők ismét bizalmat szavaztak nekem az első csapatnál, nagyon szeretnék bizonyítani!  

Mik a céljaid a jövőben?

Szeretnék minél több játékpercet kapni és bekerülni a kezdőcsapatba, valamint a későbbiekben terveim között szerepel az NBI-ben való szereplés is!

Mit tartasz a legnagyobb erősségednek?

Erősségem a védőjáték, valamint a sebességemet és a keresztlabdáimat emelnél ki!

Egy éve vagy az ETO játékosa, mi az, amit kiemelnél az elmúlt esztendőből?

Az MTK elleni 3:0-ás hazai győzelem a legkedvesebb emlék számomra, ahol gólt is fejeltem! Ez volt a legjobb meccs, amit az U17-es bajnokságban játszottam!

 

Gratulálunk és sok sikert kívánunk!

További híreink

 Az alázat viszi őket előre

Az alázat viszi őket előre

Két újabb fiatal akadémistánk, Szabó Tamás és Szabados Attila kötelezte el magát 3 évre klubunkhoz, míg előbbi bemutatkozásra vár a felnőttek között, utóbbi a kezdőcsapatba verekedné be magát a következő szezonban!

Visszatért az ETO-hoz Horváth Cs. Attila
Lipták Zoltán újra az ETO-ban!

Lipták Zoltán újra az ETO-ban!

A 2013-as bajnokcsapat védője, Lipták Zoltán visszatért az ETO-hoz! A korábbi válogatott játékos a következő szezonban kulcsszerepet tölthet be a védelem oszlopos tagjaként és a fiatal játékosok mentoraként egyaránt! Köszöntünk újra a csapatban!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink