Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Ruisz Barnabás: A munkában hiszek!

Ahogy a napokban bejelentettük, klubunk három fiatal játékossal kötött profi szerződést, köztük kapus poszton Ruisz Barnabással, aki minden egyes lépcsőfokot végigjárva jutott el a felnőtt csapat kapujáig!

Ruisz Barnabás: A munkában hiszek!

Milyen érzés, hogy profi szerződést kaptál?

Úgy gondolom, hogy nagy lépésnek számít a karrieremben, hogy profi szerződést kaptam, ugyanis 12 éve vagyok itt a klubnál és mindig is erre vágytam. A családom és én is nagyon örültem, mikor felajánlotta az ETO, mert nagyon nagy ugrás lehet ez számomra és sok ajtót nyithat meg előttem, az ETO-n belül és kívül egyaránt!

Mit gondolsz, mi kellett ahhoz, hogy profi labdarúgó váljon belőled?

Én mindig is a munkában hittem, hogyha eleget dolgozik az ember, annak meg lesz a gyümölcse és ez elengedhetetlen volt a profi szerződéshez!

Milyenek az edzések, kapusedzések a felnőtt csapatnál?

Az elején elég nehezek voltak, bele kellett rázódni. Teljesen más az U19-es és a felnőtt labdarúgás, de úgy érzem mostanra beleszoktam. Minden edzés nagyon izgalmas, rendkívül pörgős és minden alkalommal valami újat tanulok!

Mik a céljaid a jövőben?

Közeli célom, hogy először bemutatkozzak a felnőttek között és ha távolabbra tekintek, akkor szeretnék itt egy biztos helyet a csapatban, illetve külföldre igazolni vagy később az NBI-ben szerepelni!

Ruisz Barnabásnak gratulálunk karrierje első profi szerződéséhez, és sok sikert kívánunk a felnőttek között!

További híreink

 Az alázat viszi őket előre

Az alázat viszi őket előre

Két újabb fiatal akadémistánk, Szabó Tamás és Szabados Attila kötelezte el magát 3 évre klubunkhoz, míg előbbi bemutatkozásra vár a felnőttek között, utóbbi a kezdőcsapatba verekedné be magát a következő szezonban!

Visszatért az ETO-hoz Horváth Cs. Attila
Lipták Zoltán újra az ETO-ban!

Lipták Zoltán újra az ETO-ban!

A 2013-as bajnokcsapat védője, Lipták Zoltán visszatért az ETO-hoz! A korábbi válogatott játékos a következő szezonban kulcsszerepet tölthet be a védelem oszlopos tagjaként és a fiatal játékosok mentoraként egyaránt! Köszöntünk újra a csapatban!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink