Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Ruisz Barnabás: A munkában hiszek!

Ahogy a napokban bejelentettük, klubunk három fiatal játékossal kötött profi szerződést, köztük kapus poszton Ruisz Barnabással, aki minden egyes lépcsőfokot végigjárva jutott el a felnőtt csapat kapujáig!

Ruisz Barnabás: A munkában hiszek!

Milyen érzés, hogy profi szerződést kaptál?

Úgy gondolom, hogy nagy lépésnek számít a karrieremben, hogy profi szerződést kaptam, ugyanis 12 éve vagyok itt a klubnál és mindig is erre vágytam. A családom és én is nagyon örültem, mikor felajánlotta az ETO, mert nagyon nagy ugrás lehet ez számomra és sok ajtót nyithat meg előttem, az ETO-n belül és kívül egyaránt!

Mit gondolsz, mi kellett ahhoz, hogy profi labdarúgó váljon belőled?

Én mindig is a munkában hittem, hogyha eleget dolgozik az ember, annak meg lesz a gyümölcse és ez elengedhetetlen volt a profi szerződéshez!

Milyenek az edzések, kapusedzések a felnőtt csapatnál?

Az elején elég nehezek voltak, bele kellett rázódni. Teljesen más az U19-es és a felnőtt labdarúgás, de úgy érzem mostanra beleszoktam. Minden edzés nagyon izgalmas, rendkívül pörgős és minden alkalommal valami újat tanulok!

Mik a céljaid a jövőben?

Közeli célom, hogy először bemutatkozzak a felnőttek között és ha távolabbra tekintek, akkor szeretnék itt egy biztos helyet a csapatban, illetve külföldre igazolni vagy később az NBI-ben szerepelni!

Ruisz Barnabásnak gratulálunk karrierje első profi szerződéséhez, és sok sikert kívánunk a felnőttek között!

További híreink

Idén otthon utoljára: győzelemre hangolva!

Idén otthon utoljára: győzelemre hangolva!

A Merkantil Bank Liga 20. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, idei utolsó hazai mérkőzésén, vasárnap 13 órakor, az FC Ajkát fogadja az ETO Parkban zártkapus mérkőzésen, amelyről természetesen online élő közvetítést biztosítunk Szurkolóinknak.

Pénzes Mihály: duplán nehéz november

Pénzes Mihály: duplán nehéz november

Pénzes Mihály, az ETO FC egykori kiváló támadója nemrég szívkatéterezésen esett át, majd rövid időn belül sajnos őt is utolérte a koronavírus, de már szerencsére jól van. Korábbi játékosunkkal beszélgettünk.

Újabb ETO-bajnok távozott: elhunyt Kiss Zoltán

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink