Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Az U19-U14-es korosztályok számára július 6-án hétfőn, az U13-U12, valamint a kiskorosztályok számára pedig július 13-án hétfőn kezdődnek a nyári edzések! A pontos kezdési időpontokról a korosztályos edzők értesítik majd a szülőket! Addig is további jó feltöltődést kívánunk mindenkinek!

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

További híreink

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs nevével már többször találkozhattunk az első csapatnál - 5 alkalommal volt kerettag a Merkantil Bank Ligában, valamint a Gázgyár elleni kupameccsen csereként is bemutatkozhatott a felnőttek között! Kamatoztatva ott szerzett tudását, oroszlánrészt vállalt az U19-es sikerben és 7 góllal járult hozzá a bajnoki címhez! Támadónkkal készített interjúnkból kiderül, hogy lett az álomból valóság!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence 2012 óta nevelkedik az ETO-ban és az elmúlt évekhez hasonlóan idén is eredményes volt a kapu előtt! A csonkaszezonban 8 találattal a csapat házi gólkirálya lett, ősszel 7 alkalommal köszönt be és a tavaszi nyitányt is góllal kezdte. Sérülése miatt sajnos ez a sorozat megszakadt, de így is a lista élén végzett! A többiekhez hasonlóan jobb szélsőnk is értékelte a szezont!

Ruisz Barnabás: 12 éve az ETO gólvonalán

Ruisz Barnabás: 12 éve az ETO gólvonalán

U19-es bajnokcsapatunk hálóőre kishíján járni is az ETO pályán tanult, 6 éves kora óta futballozik klubunkban. Több alkalommal ért el érmes helyezést különböző korosztályokkal, de kétségkívül az idei szezon volt pályafutásának eddigi legeredményesebb éve. 18 meccsből 16 alkalommal kezdőként lépett pályára és nagy szerepet vállalt a csapat sikerében. Alábbibakban megtudhatják, milyennek látta kapusunk az elmúlt idényt!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink