Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Június 23. – Az Olimpiai világnap

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság hivatalosan 1894. június 23-án alakult meg Pierre de Coubertin báró erőfeszítései révén, azóta a versenysportot az ősi olimpiai játékok újjáélesztésével hagyományosan négy évente rendezik meg!

Június 23. – Az Olimpiai világnap

1948 januárjában a Nemzetközi Olimpiai Bizottság jóváhagyta az Olimpiai világnap ötletét, hogy megemlékezzen a NOB 1894. június 23-ai, párizsi létrehozásáról az olimpiai mozgalom egyfajta "születésnapja" alkalmából!

Az olimpiai labdarúgás összesített éremtáblázatban Magyarország 31 országból három arannyal, egy ezüsttel és egy bronzzal kiemelkedő 2. helyen szerepel!

Klubunkat büszkeséggel tölti el, hogy három Olimpiai Bajnokot is adott a világ- és a magyar sport történetének!

Ezúton szeretnénk megemlékezni az 1964-es Tokiói Olimpián aranyérmet szerző labdarúgóinkra Orbán Árpádra és Palotai Károlyra, valamint ünnepelni élő legendánkat Keglovich Lászlót, aki az 1968-as Mexikóvárosi Olimpián állhatott fel a magyar csapattal a dobogó legfelső fokára!

További híreink

 Az alázat viszi őket előre

Az alázat viszi őket előre

Két újabb fiatal akadémistánk, Szabó Tamás és Szabados Attila kötelezte el magát 3 évre klubunkhoz, míg előbbi bemutatkozásra vár a felnőttek között, utóbbi a kezdőcsapatba verekedné be magát a következő szezonban!

Visszatért az ETO-hoz Horváth Cs. Attila
Lipták Zoltán újra az ETO-ban!

Lipták Zoltán újra az ETO-ban!

A 2013-as bajnokcsapat védője, Lipták Zoltán visszatért az ETO-hoz! A korábbi válogatott játékos a következő szezonban kulcsszerepet tölthet be a védelem oszlopos tagjaként és a fiatal játékosok mentoraként egyaránt! Köszöntünk újra a csapatban!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink